Un fost sef de serviciu secret, apropiat de PSD, ii spune adevarul lui Dragnea: lui ii place sa fie pazit de interlopi, nu de ofiteri SPP

news

Dumitru Iliescu, fost sef al Serviciului de Protectie si Paza, sustine ironic ca Dragnea are dreptate cand spune ca nu se simte protejat de ofiterii SPP, pentru ca el prefera interlopii.

„Partidul are inca multi oameni valorosi, incepand cu Serban Nicolae, continuand cu Adrian Tutuianu, Corina Cretu, Mihai Fifor si nu in ultimul rand Gabriela Vranceanu Firea, de care avem nevoie sa preia, atunci cand se va impune, conducerea partidului. Ce bine ar fi daca aceste valori autentice ar fi lasate sa isi faca datoria… „, a scris Dumitru Iliescu pe Facebook.

Fostul sef al SPP si-a continuat atacul si, ironic, a facut referire la o protectie a interlopilor fata de Dragnea, in defavoarea uneia din partea ofiterilor de la Protectie si Paza.

Iliescu stie ca Dragnea are sarm la femei

„Sper sa nu se supere din nou domnul Dragnea ca am indraznit sa-mi exprim o opinie, asa cum a facut-o cu cea referitoare la SPP. Daca domnia sa m-a menajat si nu a avut un comentariu rautacios pentru ca sunt un om in varsta, lucru pentru care ii multumesc, eu imi permit sa il supar din cand in cand, avand in vedere faptul ca este un om mai tanar ca mine si cu mai mult sarm la femei…” , a mai scris fostul sef al SPP.

Lovitura de gratie aplicata de Dumitru Iliescu lui Dragnea a venit acum: „Promit sa nu mai scriu nimic despre SPP. Nu vreau sa il supar din nou! Domnul Dragnea are dreptate! Domnia sa se simte mai bine protejat de interlopi decat de ofiterii SPP! Probabil mediul este mai prielnic…”, a conchis Iliescu.

Acesta a facut referire la episodul cand Codrin Stefanescu ar fi chemat niste interlopi la Curtea Suprema ca sa-l apere pe Dragnea de protestatari.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: