Un francez este uimit de cum se fura intr-o primarie condusa de PSD in Bucuresti: „O rusine!”. Contracte uriase acordate fara licitatie unor firme dubioase

news

Guilhem Moulin, consilier local in Sectorul 4 din Bucuresti, este unul dintre cei mai activi alesi locali. Prezent de cinci ani in Capitala, el a intrat in politica pe listele USR si acum arata modul dubios in care administratia PSD din sector gestioneaza banii publici.

Moulin a sesizat ca primaria condusa de Daniel Baluta a acordat un contract consistent, fara licitatie, unei firme ce are un singutr angajat si o cifra de afaceri insignifianta.

„Cumparaturile directe dubioase la Primarie Sector 4: In 2016, Directia de invatament si tineret a cumparat pentru 1,3 milioane RON de contract (pregatire avizare ISU pentru scoli) cu firma SC RSS Fire & Safety SRL. In 2015, firma avea un singur angajat si cifra de afaceri a fost de 2.067 RON…”, a scris Moulin pe Facebook.

Intr-o postare mai veche, francezul a observat o alta modalitate prin care primaria condusa de reprezentantul PSD isi bate joc de banii publici. „Risipa de bani publici la Sector 4: se schimba bordurile care sunt in stare buna cand ni se spune ca avem cel mai mic buget de Sector. O rusine semnata Primaria Sectorului 4!!!”, scria Moulin.

Potrivit unei descrieri postate pe pagina sa de Facebook, Guilhem Moulin este in Bucuresti de peste 5 ani. „Sunt cetatean francez si locuiesc in Bucuresti de peste 5 ani. Lucrez ca inginer in domeniul auto si sunt pasionat de atletism si de fotografia de strada. De prima data cand am ajuns aici, orasul acesta m-a fascinat. La prima vedere, Bucuresti este un oras extraordinar – este plin de vitalitate, de oameni tineri, de evenimente interesante. Insa, locuind zi de zi aici mi-am dat seama ca viata locuitorilor lui ar putea sa fie mult mai buna”, scrie francezul pe  pagina sa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: