Un francez si-a taiat doua degete pentru a arata ca un „extraterestru”. El si-a modificat deja radical corpul

life

Un pasionat de modificari corporale care viseaza sa devina un „extraterestru negru” si-a taiat zilele trecute si doua degete pentru ca mana sa arate ca o gheara

Anthony Loffredo, in varsta de 33 de ani, si-a acoperit deja corpul – inclusiv globii oculari – cu tatuaje si si-a indepartat nasul si buza superioara in incercarea sa de a arata ca un „extraterestru negru”, scrie Daily Mail.

Francezul, care  are 730.000 de urmaritori pe Instagram, a facut acum un pas mai departe si s-a operat in Mexic pentru a-si taia cele doua degete.

In ciuda faptului ca Loffredo a suferit o serie de interventii chirurgicale – nu in ultimul rand pentru a-si despica limba in doua – el a dezvaluit ca este inca la ‘34%’ din drumul sau spre obiectivul de a deveni un ‘extraterestru negru’.

Loffredo si-a indepartat si doua degete de la mana dreapta, pentru a avea ‘gheare’ potrivite. El a scris pe Instagram: ‘In cealalta parte a lumii pentru a-mi continua proiectul, procedura decurge bine, inca un vis care tocmai a devenit realitate. Va multumesc pentru ca va faceti treaba de top, multumesc Mexic din inima. 34 la suta de incarcare’.

Controversata transformare a lui Loffredo a starnit laude – si consternare – in randul urmaritorilor sai de pe Instagram. Unul dintre ei a scris: „Oh, Doamne, ai reusit. Nu mi-a venit sa cred, dar este adevarat. Sper ca trupul tau se va adapta’.

Un altul a scris: ‘Vei regreta asta 100% pana la urma’.

Un utilizator a spus: „Acest lucru este deranjant si fascinant in acelasi timp. Nu cred ca as putea face asta, dar iti felicit pentru ca iti traiesti visul’.

Recent, Loffredo si-a indepartat nasul si buza superioara. Ulterior, el a marturisit ca acum se chinuie sa vorbeasca. El si-a scos nasul la inceputul acestui an in Spania, deoarece procedura este ilegala in Franta. In afara de piercing si tatuaje, modificarile corporale care au ca rezultat ranirea sunt ilegale in multe tari europene.

El a spus ca viseaza sa isi indeparteze pielea in intregime si sa o inlocuiasca cu metal si a enumerat bratele, picioarele si degetele, impreuna cu ceafa, ca fiind urmatoarele parti ale corpului pe care vrea sa le modifice.

Vorbind pentru ziarul francez Midi Libre in 2017, Loffredo a declarat ca a fost „pasionat de mutatii si transformari ale corpului uman” inca de la o varsta frageda. Cand lucra ca agent de paza, la 20 de ani, si-a dat seama ca nu traia asa cum isi dorea. ‘Am oprit totul la 24 de ani si am plecat in Australia’, a povestit Loffredo, care, potrivit Instagram-ului sau, se afla acum la Montpellier, in Franta.

‘A devenit normal, chiar inconstient, sa ma gandesc constant la planurile mele (de modificare corporala) pentru urmatoarele cateva luni’, a declarat Loffredo, potrivit The Mirror.

Mai mult despre: ,

Comentarii: