Un grup de autointitulati „membri ai poporului roman” a intrerupt proiectia unui film la MTR: „Cand o sa vina chinezii, aia o sa va manance” – Video

news

Mai multe persoane cu icoane si pancarte in maini au intrerupt, duminica seara, difuzarea filmului „120 de Batai pe minut” care rula Muzeul Taranului Roman.

Acestia au inceput sa cante „Mantuieste Doamne, poporul tau!”, iar apoi s-au aurcat pe scena avand pancarte „Romania nu e Sodoma si Gomora” si „Hey Soros, leave them kids alone”. La aparitia Politiei, „credinciosii” au spus ca filmul face propaganda „homosexuala”

Mai multi oameni cu icoane in maini au inceput sa cante „Mantuieste Doamne, poporul tau!” si Imnul Romaniei in timpul difuzarii filmului 120 de Batai pe Minut, care rula, duminica seara, la Muzeul Taranului Roman. Ulterior oamenii au urcat pe scena MTR cu pancarte cu mesaje precum „Romania nu e Sodoma si Gomora” si „Hey Soros, leave them kids alone”.

„Aveti noroc ca suntem un popor tlerant, cand o sa vina chinezii aia o sa va manance”, a declarat unul dintre cei care au intrerupt filmul.

120 de batai pe minut este castigatorul marelui premiu al juriului la Cannes 2017. Filmul prezinta actiunile organizatiei civice ACT UP din Franta anilor 90 si activismul acesteia privind accesul persoanelor homosexuale infectate cu HIV la tratament, despre constientizare, despre iubire si moarte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: