Un inalt oficial anunta ca refuza sa mai mearga la B1 TV: ‘Troneaza tot felul de figuri sinistre, nu vreau sa mai am de-a face cu aceasta televiziune’

news

Directorul Colegiului National de Informatii, Iulian Fota, anunta ca refuza sa mai mearga in studiourile B1 TV, indignat fiind ca acest post l-a gazduit pe colonelul in rezerva Mircea Dogaru. „Cand se lucreaza sistematic impotriva intereselor nationale ale Romaniei, prin raspandirea de tot felul de stiri false eu nu mai am ce cauta la B1”, anunta Fota.

Fota este revoltat ca Dogaru a spus, fara sa fie combatut, ca „ministrul apararii a fost schimbat ca urmare a vizitei domnului Macron, parte a unei strategii a Bruxelles-ului de distrugere a Romaniei”.

„Tocmai cind parea ca achizitiile MApN incep, in sfirsit, sa se miste, ce sa vezi, ministrul apararii isi da demisia. Din cite am auzit urma si o intilnire cu secretarul american al apararii. Iar o aminam, dupa ce am mai aminat-o odata, datorita schimbarii din mai a ministrului apararii. Sa tot faci securitate nationala, schimbind ministrii apararii odata la trei luni.

Si colac peste pupaza, pe B 1, singurul invitat in studio, anti-occidentalul Dogaru ‘mitralieaza’ tot felul de megaineptii, incurajat de ‘ultimul OTV-ist in viata’, Barbu si numai stiu cum (nu-mi aduc aminte al doilea nume). Asa aflam ca ministrul apararii a fost schimbat ca urmare a vizitei domnului Macron, parte a unei strategii a Bruxelles-ului de distrugere a Romaniei. Noaptea mintii. De ce sa se mai straduiasca rusii cu razboiul informational cind ‘idiotii nostri utili’ fac o treaba atit de buna? Gazduiti atit de generos de o televiziune care are pretentia de a fi considerata una serioasa.

Singurul lucru intelept este sa anunt public ca incepind de azi nu vreau sa mai am de-a face cu aceasta televiziune. Nu am cerut eu niciodata sa particip la emisiunile lor dar am facut-o cit timp am crezut ca astfel pot ajuta la informarea telespectatorilor sau chiar la educarea lor. Insa in acest moment, cind in studiourile acestei televiziuni troneaza tot felul de figuri sinistre, cind se lucreaza sistematic impotriva intereselor nationale ale Romaniei, prin raspindirea de tot felul de stiri false eu nu mai am ce cauta la B1. Eu nu cred ca o echipa precum Barbu-Dogaru poate ajuta cu ceva aceasta tara. In definitiv, in ce ma priveste, Dogaru a avut dreptate in 1997, cind mi-a spus ca nu sunt de incredere, pentru ca nu miros ca el”, a scris Fota pe Facebook.

Adrian Tutuianu a fost demis, joi, din fruntea Ministerului Apararii in urma scandalului legat de salarii angajatilor din aceasta institutie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: