Un inculpat si un condamnat, modele pentru premierul Tudose. El se declara „mandru” de Adrian Nastase si il omagiaza pe Iliescu

politica

Premierul Mihai Tudose are numai cuvinte de lauda pentru Ion Iliescu si Adrian Nastase. El i-a catalogat drept „oameni extraordinari” intr-un interviu acordat pentru Realitatea TV.

„Fiind din 1992 in partid, am fost contemporan cu toti, am avut foarte multe de invatat si cateva surprize. A fost un om extraordinar pentru timpul acela, un om echilibrat, un om corect, un om respectat si astazi, si in tara, si in strainatate. Poate nu a fost un om perfect. Dar pentru acele timpuri, cu acea mentalitate, nu stiu daca Romania suporta un soc foarte mare atunci. Am avut foarte multe de invatat de la el pe anumite zone, extraordinar”, a spus Mihai Tudose, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Acesta a vorbit si despre Adrian Nastase si si-a amintit despre momentele in care a fost „mandru” de acesta: „A facut cadou unei universitati un bust al lui Nicolae Titulescu. A vorbit trei ore despre Titulescu. (…) A vorbit atat de frumos, nu ca n-au plecat, nu s-au foit, n-au vorbit intre ei, efectiv au fost hipnotizati. Nici noi, cei din delegatie. Am observat ca toata lumea avea un sentiment de regret cand Adrian Nastase a terminat ce a avut de povestit. Un moment de mandrie, chiar un om extraordinar!”, a mai spus Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: