Un influent baron PSD ii da lovitura de gratie lui Dragnea: „Sa dam forta suficienta primului ministru ca sa poata sa conduca”

politica

Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita, una dintre cele mai puternice organizatii PSD din tara, sa un semnal puternic inainte de sedinta CEX in care se va transa conflictul dintre Tudose si Dragnea. El cere ca partidul sa ii ofere lui Tudose mai multa forta.

„Sper ca maine sa ajungem la un compromis, care este necesar si pentru stabilitatea tarii si pentru stabilitatea PSD. Eu cred ca repetarea unui episod gen Grindeanu este imposibila si sunt convins ca exista riscuri majore ca PSD, intr-o asemenea eventualitate, sa piarda si guvernarea. Ca atare, compromisul este solutia”, a declarat Tutuianu la Antena 3.

Desi a spus ca nu se situeaza in nicio tabara, Tutuianu cere insa ca Tudose sa beneficieze de mai multa forta.

„Cred ca trebuie sa avem solutia, care tine cont de interesele partidului. Nu ma pozitionez intr-o tabara sau alta, eu ma pozitionez alaturi de interesele PSD. Interesele PSD sunt acelea sa guverneze, sa puna in aplicare programul de guvernare si sa termine disputele interne. (…) Trebuie sa punem capat acestor dispute si sa dam forta suficienta primului ministru ca sa poata sa conduca. Apelul meu va fi la unitate si la coerenta la ceea ce avem de facut”, a mai spus Tutuianu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: