Un intreg bloc din Galati a fost evacuat in urma unui scandal in familie. Conflict intre un barbat si fiul sau

news

Un numar de 36 de locatari dintr-un bloc din Galati au fost evacuati miercuri dupa ce un barbat a folosit un spray lacrimogen intr-un conflict cu fiul sau, a informat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin, scrie Agerpres.

Sectia 2 Politie Galati a fost sesizata, prin apelul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca, pe casa scarii unui bloc din cartierul Tiglina 2, se simte un miros puternic intepator, de natura necunoscuta. La fata locului s-au deplasat imediat politistii si echipaje din cadrul ISU si Serviciului Judetean de Ambulanta.

In prima instanta, toti locuitorii imobilului, in numar de 36, au fost evacuati, fiind solicitata prezenta unui echipaj DISTRIGAZ care, dupa verificarile efectuate, a infirmat posibile emisii de gaze.

La fata locului a ajuns si o echipa specializata CBRN, din cadrul ISU Braila, care, de asemenea, a verificat subsolul imobilului, casa scarii si apartamentele, si nu a identificat prezenta, in aer, a unor substante toxice.

Potrivit sursei citate, in urma investigatiilor, politistii au stabilit ca un barbat, de 63 de ani, locatar al imobilului, pe fondul unui conflict spontan cu fiul sau, de 31 de ani, ar fi folosit un spray iritant lacrimogen, pentru a-l da afara din locuinta pe acesta.

Cei doi au fost sanctionati contraventional, fiecare cu cate 500 de lei amenda, pentru participare si provocare de scandal.

Mai mult despre:

Comentarii: