news

Un italian beat a incercat sa intre noaptea in Muzeul Colectiilor de Arta din Bucuresti. Acum o saptamana, un irlandez beat a spart Parlamentul

La mai putin de o saptamana de cand un irlandez beat a patruns noaptea in Palatul Parlamentului, un italian beat a incercat sa faca o miscare similare la Muzeul Colectiilor de Arta din Bucuresti. El a fost prins de un jandarm in timp ce incerca sa se catere pe cladirea muzeului.

Italianul, in varsta de 27 de ani, iesise de la o petrecere intr-un local invecinat muzeului. Jandarmul care l-a prins a trebuit sa foloseasca sprayul lacrimogen. Italianul a sustinut ca a confundat cladirile si ca incerca sa se intoarca la petrecere. El se afla in stare de ebrietate.

„In data de 01.01.2022, in jurul orei 02.00, la Muzeul ‘Colectiilor de Arta’, un jandarm, in timp ce se afla in serviciu in postul de paza si supraveghere mobil permanent la obiectivul cultural susmentionat , a interceptat si ulterior retinut un barbat in stare de ebrietate, care a escaladat gardul institutiei.

Acesta a reusit imobilizarea persoanei in cauza facand uz de spray-ul iritant lacrimogen, pana la sosirea echipajului de interventie solicitat in sprijin.

In urma verificarii datelor persoanei s-a stabilit ca acesta se numeste OLIVIERO DOMENICO ALESSANDRO, de cetatenie italiana, nascut la Napoli in data de 01.06.1995.

In urma incercarii de a patrunde in obiectiv, persoana in cauza a fost sanctionata cu amenda contraventionala potrivit Lg.61/1991R in valoare de 500 de lei, pentru incalcarea normelor legale de acces.

Persoana imobilizata a afirmat ca inainte de a sari gardul a petrecut intr-o locatie din apropiere denumita ‘Gradina Monteoru’- un imobil cu curte de langa obiectiv, unde functioneaza un restaurant”, se anunta intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: italian beat

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

11 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

11 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

11 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

11 ore ago