„Un jeg jurnalistic”. Iesire violenta a lui Tariceanu in sprijinul aliatului sau, Liviu Dragnea

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a calificat investigatiile jurnalistice ale celor de la Rise Project drept ”un jeg”. „Sunt un jeg jurnalistic”, a declarat Tariceanu la Antena 3.

”In 2015 nu-l cunosteam pe Dragnea. Cred ca va conta adevarul, nu povestile lansate in spatiul public. Acestea nu pot fi numite investigatie, si nu sunt nimic altceva decat un jeg. Un jeg jurnalistic. Mai ales avand in vedere toate aceste lucruri pe care le-am afirmat si eu, si Liviu Dragnea despre relatia dintre noi”, a declarat Tariceanu.

Iata ce au scris jurnalistii de la Rise Project despre cum l-a ajutat Tariceanu pe Dragnea sa lanseze Tel Drum in afaceri:

„Raportul DGIPI dezgroapa si zorii prieteniei dintre presedintii de azi ai Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, adica tandemul politic care guverneaza tara.

A inceput in 2005 cu 257 de miliarde de lei vechi pe care Tariceanu i le-a dat lui Dragnea pe mana. Primul era premier, celalalt conducea Consiliul Judetean, iar in Teleoman erau inundatii grave in acel an. Apa spulberase un pod pe care tocmai il reparase firma Tel Drum. A fost o lucrare fictiva, scriu ofiterii DGPI, dar pe fondul calamitatilor naturale, Tariceanu i-a alocat banii lui Dragnea cu titlu de forta majora. Asta a permis negocieri cu o singura sursa, evitarea lictatiilor publice, pana cand fondurile au ajuns la Tel Drum – constatau ofiterii DGPI”, scrie Rise.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: