Un jurnalist bine informat privind HOTIILE lui Dragnea candideaza tocmai pe listele PSD: „Nu ma detestati”

politica

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat ca va candida pentru un post de parlamentar pe listele PSD Constanta. In urma cu un an, in octombrie 2015, el l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca a intervenit la Realitatea TV pentru a-i fi eliminata emisiunea pentru ca dezvaluia „hotiile” sefului PSD.

Cautis le cere prietenilor sai de pe Facebook sa nu il „deteste” pentru decizia luata.

„Dragi prieteni de pe Facebook, asa cum poate ati aflat pe surse am ocazia sa candidez la parlamentare la Constanta, din partea PSD. Eu m-am dus si am solicitat acest lucru lui Felix Stroe, nu invers. Am suficienta minte cat sa fi intuit chiar de la luarea deciziei mele ca prima tentatie a celor care afla aceasta stire este sa ma ponegreasca. Dar sper ca o buna parte dintre ei sa aiba rabdarea, curiozitatea si, scuzati, inteligenta de a astepta si explicatiile mele.

Vad ca sunt socati mai ales unii care spun ca aveau incredere in mine ca sunt intr-un anume fel. Increderea, ca si iubirea, ar trebui sa se intretina de la sine chiar in momente in care par puse in pericol, ca sa fie cu adevarat demne de numele „incredere” sau „iubire”. Poate ca oi avea si eu ceva de spus cu gestul meu, poate ca am eu insumi mai multa incredere in mine decat aveti voi in mine si chiar sper sa nu ma dezamagesc. Poate ca ma si iubesc eu insumi pe mine (scuzati pleonasmul). Vreti sa ma indoiesc de mine doar fiindca voi va indoiti brusc de mine? Vreti sa ma urasc doar fiindca voi ma urati brusc? Nu va cer sa mai credeti in mine sau sa ma iubiti in continuare. Va rog insa sa ma lasati sa-mi dau eu mie o sansa sa mai cred in mine, in cel care cred ca sunt, in cel care vreau sa fiu, pentru mine.

Nu candidez pentru nimeni altcineva decat pentru mine. Eu cu mine ma voi lupta mai tare in noua postura decat cu oricare pesedist, penelist, pepizdamasist. Sper sa nu-mi fie sila de mine la final. Nu ma detestati ca ma pun la incercare astfel. Eu voi pierde mult mai mult decat voi daca incercarea mea este un esec”, a scris Cautis.

In urma cu un an, acelasi Cautis il acuza pe Liviu Dragnea, in emisiunea pe care o avea la Realitatea TV, de o sumedenie de „hotii”. Ulterior, emisiunea sa a fost eliminat din grila postului. Cautis l-a acuzat pe Dragnea ca se afla in spatele deciziei postului.

„Sper sa inteleaga cat mai multi romani, printre care si un procuror, ca Dragnea ar avea investitii smecheresti in presa, inclusiv la o televiziune al carei nume incepe cu o singura litera. Si nu ma refer aici la MTV. Am constatat zilele acestea ca foarte multe posturi tv au facut sluj in fata abia-inscaunatului Dragnea. Ori asta miroase a bani. Avem de-a face, mai nou, cu o Udrea cu mustata. Legat de inchiderea stupida a emisiunii Combat News, pe care o moderam, dupa doar patru editii, nu am certitudinea ca Dragnea ar fi in spatele acestei decizii, dar… Mi-ar face placere sa constat ca Realitatea TV, care se prezinta drept un post independent, va continua anchetele legate de hotiile din Teleorman ale actualului sef al PSD. Daca dezvaluirile nu vor continua, e clar ca avem de-a face cu omul care e in stare sa scoale si mortii, asa cum ne-a obisnuit la alegeri”, spunea Alexandru Cautis intr-o declaratie pentru EVZ.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: