Un jurnalist nu-i mai suporta pe „DERBEDEII” de la Antena 3. Le cere daune de 250.000 euro

news

Jurnalistul Malin Bot de la Evenimentul zilei anunta ca a dat in judecata mai multi realizatori de la Antena 3, carora le cere despagubiri de 250.000 de euro.

Malin Bot a fost acuzat ca este „fascist” si ca doreste „moartea batranilor”.

„Azi, vineri – 13, am inregistrat in Justitie actiunea civila prin care cer daune de 250.000 de euro de la Antena 3, Radu Tudor, Mugur Ciuvica si Mircea Badea. Tribunalul Bucuresti va judeca acest proces.

Actiunea are 67 de pagini si contine atat decizia CNCD care a stabilit ca nu am discriminat pe nimeni, cat si decizia CNA care spune in vreo zece locuri ca televiziunea si oamenii infractorului Voiculescu au insultat, au calomniat si au denigrat

Am adus in fata instantei si sutele de injuraturi, amenintarile cu moartea, insultele la adresa mamei mele care nu mai este printre noi, toate fiind efectul celor doua zile in care Antena 3 m-a denigrat spunand ca sunt fascist, ca fac propaganda nazista, ca vreau moartea batranilor si multe alte aberatii.

Acum vor suporta consecintele faptelor lor.

Am incredere ca Justitia va da o solutie dreapta si inteleapta si sper sa deschid cu aceasta actiune calea catre ceva mai important.

Ca jurnalist, cred ca am datoria sa ma lupt pentru ca breasla mea sa fie curatata de derbedeii care in numele libertatii de exprimare comit cele mai urate lucruri”, a scris Malin Bot pe pagina sa de Facebook.

malin

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: