Un jurnalist roman platit de Radio China ii ataca pe protestatarii #rezist, pe care ii numeste „imbecili”. El ne propune „modelul chinez”

politica

Dan Tomozei, jurnalist roman angajat la Radio China International, publica un text extrem de agresiv la adresa celor care sustin justitia in strada. El spune ca protestatari irezist si Moniva Macovei urmaresc „demonizarea Romaniei”.

„Doamna Macovei si toti cei care o inconjoara si-au pierdut mintile!”, sustine Tomozei pe blogul sau.

„Vorbesc despre toti cei aliniati in spatele unei initiative care are ca principal scop si rezultat demonizarea Romaniei. Vorbesc despre cei care sunt teribil de #rezistenti si #imunii la contactul cu realitatea, cu masura, cu bunul simt si respectul spatiului privat. Despre cei care au ajuns sa creada ca au dreptul sa iti sfredeleasca in viata, suflet si linistea personala, doar pentru ca sunt zdrobiti de obsesii negre care ii strang aidoma unor degete murdare, semn al precaritatii.

Incercarile repetate ale euro-deputatului roman Monica Macovei de a denigra, demoniza si afecta imaginea Romaniei au ca unic rezultat devoalarea celor care par sa fie interesati de servirea intereselor straine, in cazul in care nu actioneaza sub drapel strain.

Sub masca libertatii de expresie si opinie politica, Parlamentul European este utilizat ca esafod pe care sunt promovate pana la sinucidere impotenta sociala si incapacitatea de conectare la realitatile romanesti. Doamna Macovei si toti cei pe care i-a selectat, educat, promovat, se exprima cu placerea sadica specifica celor care traiesc cu precadere in spatiul exceselor. Si continua sa o faca pentru ca in permanenta se vor gasi frustrati care sa creada ca adevarul lor ingust este general valabil, iar drepturile lor de a injura Romania sunt inalienabile”, pretinde Tomozei.

Tomozei, de la China INternational, mai spune despre protestatarii care au aparat justitia ca sunt „imbecili”.

„Trista si imbecila bucurie a protestatarului de iarna. In mod cert, la Bucuresti clasa politica se afla in criza profunda. De la stanga, la dreapta! Majoritatea parlamentara este incapabila sa se exprime coerent si potrivit necesitatilor vremii, in timp ce opozitia este sufocata de slugarnicia si distanta uriasa aflata intre actiuni si electorat.

(…) Doamna Macovei si cei care continua sa o sustina si inconjoare nu sunt capabili sa inteleaga ceva simplu, in ciuda faptului ca elitismul este principala lor carte de vizita. Metodele straine au reprezentat in Romania un permanent implant respins la scara istorica, oricand s-au straduit cei care vremelnic s-au imbatat ca sunt vesnici. Pentru ca modelele straine, lipsite de contactul cu spatiul uman si traditional romanesti, au ajuns sa genereze anticorpi, ca forma de rezistenta”, adauga Tomozei pe blog.

Textul lui Tomozei a fost preluat si pe paltoforma de propaganda rusa Sputnik.md.

Dan Tomozei a scris mai multe carti omagiale la adresa sistemului politic din China, una dintre acestea intitulandu-se chiat „Modelul chinez”.

tomozei

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: