Un lider al PNL a lasat balta politica si a plecat in strainatate la munca

politica

Un membru marcant al PNL Vaslui, consilier judetean si lider al organizatiei de tineret, s-a saturat de politica si a plecat in strainatate.

“Incepand cu 1 martie, mi-am dat demisia din toate functiile pe care le aveam in cadrul noului PNL: presedinte al organizatiei judetene de tineret, membru in Comitetul Judetean Executiv si presedinte de colegiu (Zorleni). Motivul demisiei este unul personal si nu am facut acest lucru din cauza unor neintelegeri sau altceva. Vreau sa le multumesc tuturor colegilor, in mod special celor din vechiul PDL, pentru ca am lucrat mai mult impreuna si pe lista lor am fost ales, dar si colegilor din noul PNL pentru buna colaborare de pana acum”, a anuntat liberalul Alexandru Lucian Curelaru, citat de Obiectiv Vasluian.

Potrivit publicatiei, a avut cateva initiative mai putin obisnuite pentru o organizatie politica: renuntarea la timpul liber petrecut pe retelele de socializare, in favoarea celui petrecut la teatru.

„Cultura autentica, asa cum am perceput-o eu, este cea care s-a nascut in fata blocului, in cadrul retelei de socializare denumite ‘afara’, cu persoane autentice, cu intamplari si trairi autentice”, spunea Alex Curelaru.

In semn de recunoastere, pe 11 decembrie 2014, a fost unul dintre invitatii “pe spranceana” la “Gala Europa”, o manifestare de inalta tinuta organizata de Tineretul National Liberal si Fundatia “Conrad Adenauer”, la Bucuresti, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: