Un lider AUR cere „reeducarea” tinerilor care au studiat prin Erasmus in strainatate: „Nu mai putem tolera ca tinerii nostri plecati la studii sa fie schiloditi sufleteste de institutiile mondialiste. Trebuie sa-i vindecam”

politica

Ovidiu Hurduzeu, fost candidat AUR pentru Parlament in judetul Ilfov, anunta ca tinerii romani care studiaza in strainatate cu ajutorul burselor Erasmus ar trebui ca la revenirea in tara sa fie „reeducati”. „Nu mai putem tolera ca tinerii nostri plecati la studii sa fie schiloditi sufleteste de institutiile mondialiste. Trebuie sa-i vindecam”, cere Hurduzeu.

Intr-o postare pe Facebook in care il ataca pe deputatul USRPLUS Filip Havarneanu, Hurduzeu sustine ca tinerii care se intorc in tara dupa ce au studiat in strainatate trebuie sa fie „reeducati” si „vindecati”.

„Daca aruncati o privire la CV-urile tinerilor useristiplus care au ajuns in parlament veti constata ca majoritatea au fost scoliti prin strainatate in programe de indoctrinare globalista si anti-nationala cum ar fi programul Erasmus. Acesti indivizi ar trebui reeducati odata cu intoarcerea lor in tara.

De exemplu, tanarul Filip Havarneanu chiar ar merita sa urmeze un program intensiv de dezideologizare intr-o manastire cu post si lecturi temeinice din Pateric. Fiind profesor certificat al statului California, cunosc foarte bine traumele pe care le lasa educatia progresist-globalista. Nu mai putem tolera ca tinerii nostri plecati la studii sa fie schiloditi sufleteste de institutiile mondialiste. Trebuie sa-i vindecam”, a scris Hurduzeu pe Facebook.

Hurduzeu a candidat la alegerile din decembrie pe listele AUR pentru un post de senator.

„In aceste vremuri de restriste, am hotarat sa ma implic in viata politica alaturi de AUR pentru a da o mana de ajutor celor care se afla in linia intai in razboiul pe care-l purtam impotriva fortelor intunericului. Mai mult decat orice, avem nevoie acum de implicare concreta, cu trup si suflet, forta exemplului personal este cel mai bun mijloc de a-i uni pe oameni intr-o actiune de rezistenta nationala”, se prezenta Hurduzeu.


Hurduzeu, sustinut de actualul deputat AUR Dan Tanasa

„AUR propune oameni competenti, oameni de valoare, nu sinecuri cu diplome false sau facute la universitati dubioase”, se afirma pe pagina de Facebook a AUR.

Hurduzeu a fost promovat intens de Sputnik, platforma de propaganda a Moscovei.

„In campania electorala a existat o sinergie extraordinara intre actiunile de protest din teren ale liderului George Simion, si armata de suporteri AUR care au actionat pe internet in chip de ‘soldati digitali’ (o alta asemanare cu strategia suporterilor lui Trump). Presa idiocrata, invatata sa bage in seama doar ce-i ordona sistemul, a ignorat complet un fenomen politic ce crestea zi de zi sub nasul ei.

La un an de la infiintare, AUR reuseste performanta de a obtine 10% din voturile romanilor, zguduind din temelii scena politica romaneasca”, afirma Hurduzeu despre AUR in Sputnik.

 

Mai mult despre:

Comentarii: