Un lider AUR sustine ca nevasta lui l-a nascut pe fiul lui Arsenie Boca. Senatorul Claudiu Tarziu s-a dus la botez: „Minune a parintelui Arsenie Boca”

politica

Adelin Rotariu

Un nou eveniment halucinant in AUR. Un lider AUR din Simeria, Adelin Rotariu, sustine ca sotia lui l-a nascut pe fiul lui Arsenie Boca. Senatorul AUR Claudiu Tarziu a fost la botezul copilului si a sustinut si el ca este „o minune a parintelui Arsenie Boca”.

„Asta seara petrecem in familie. Familia de AUR. Azi, dupa o sedinta buna cu fratii nostri de cauza din filiala Hunedoara, am fost impreuna alaturi de unul dintre vrednicii nostri tineri, Adelin Rotariu, la Simeria, la botezul primului lui nascut, Zian (minune a parintelui Arsenie Boca). Noua generatie vine sub semnul lui Hristos si in duhul romanismului curat”, a scris senatorul Tarziu pe Facebook in urma cu cinci zile.

Un tanar originar din zona a explicat ce a vrut sa spuna Tarziu cu  „Zian (minune a parintelui Arsenie Boca)”. Povestea este halucinanta.

„Claudiu Richard Tarziu a fost in weekend in zona mea la un botez. Botezul copilului unui consilier AUR din orasul Simeria. Este vorba despre Adelin Rotariu.

Mesajul lui Claudiu Richard Tarziu de pe Facebook in legatura cu evenimentul este controversat si greu de inteles asa ca am fost nevoit sa sun un membru AUR din zona mea sa ma lamureasca.

Povestea pe scurt este ca Adelin Rotariu, cand a fost sotia lui insarcinata, a visat ca a venit la el calugarul Boca Arsenie si i-a spus ca sotia lui insarcinata va naste un baiat care se va numi Zian si care este de fapt fiul lui (al lui Arsenie).

Deci Arsenie, mort, a lasat insarcinata o femeie vie.  Iar Claudiu Richard Tarziu numeste asta ‘O minune a parintelui Arsenie Boca’.

Gurile rele si tradatorii de patrie zic ca Adelin Rotariu este doar un interlop din clanul Rotariu, patron de echipa de fotbal… de cluburi… etc care s-a gandit cum sa dea o lovitura electorala..

Membrii AUR zic ca mare cinste i-a facut Dumnezeu daca sotia lui a fost aleasa sa nasca pe Fiul parintelui Arsenie.

In poza este Adelin Rotariu (fotografie publica ) la biroul de acasa si in cealalta mesajul domnului Claudiu Richard Tarziu”, a relatat Florin June pe Facebook.

Rotariu se prezinta, pe Facebook, drept „Antreprenor. Crestin ortodox. Sot. Tata. Consilier local. Presedinte asociatie sportiva. Patriot”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: