politica

Un lider PNL a fost demis dupa scandalul injuraturilor la adresa PSD-istilor. Si-a pierdut toate functiile

Octavian Oprea a fost demis din functia de secretar general al Tineretului National Liberal (TNL), potrivit unor surse liberale citate de Agerpres.

Decizia a fost luata ca urmare a evenimentelor de la scoala de vara a TNL in care tineri liberali au proferat injurii la adresa PSD.

Conform surselor citate, Octavian Oprea a fost eliberat si din functia detinuta la Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei.

Tinerii liberali i-au injurat pe aliatii din PSD in timpul unei petreceri organizate la Venus in cadrul Scolii de vara a TNL. Ei au strigat „Muie PSD, muie PSD. Se stie… muie PSD”.

Tinerii PNL au scandat „Muie PSD” in timpul unei petreceri organizate in cadrul Scolii de vara a TNL de la Venus, conform mai multor inregistrari postate online.

„Imi cer scuze in numele Tineretului National Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Marturisesc ca am aflat acum putin timp si cu mare neplacere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile sa identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Scoala de Vara au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activitati ne caracterizeaza, iar pe altele le regretam”, a anuntat presedintele TNL, Mara Mares.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

10 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

10 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

10 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

10 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

10 ore ago