Un lider PSD anunta ca Dragnea a incercat sa-l mituiasca: „Am refuzat, PSD scade vertiginos in sondaje”

politica

Liderul PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol din presa locala in care se afirma ca Liviu Dragnea a incercat sa il cumpere cu o functie de ministru si el a refuzat. Implicit, Mocioalca recunoaste ca informatia este adevarata.

Intr-un articol publicat de Express de Banat se afirma ca Mocioalca a „respins propunerea disperata a lui Liviu Dragnea, care in incercarea de a-si gasi aliati in razboiul cu Gabriela Firea, a oferit functii tentante chiar si acelora pe care nu i-a agreat in jurul sau”.

„Surse social-democrate au dezvaluit pentru expressdebanat.ro ca lui Mocioalca i s-a propus un post de ministru, pe care caraseanul ar fi urmat sa-l ocupe imediat dupa remanierea Guvernului Dancila. Liderul PSD Caras-Severin, care n-a fost niciodata un preferat al lui Dragnea, a refuzat insa propunerea. Versat in ale politicii dupa cinci mandate de deputat, Mocioalca nu putea face o asemenea gafa, acceptand o functie de la un Dragnea tot mai lipsit de puteri”, se afirma in articolul distribuit de Mocioalca.

Mocioalca a recunost, miercuri, ca se afla printre rebelii care vor sa-l mazileasca pe Dragnea.

„PSD scade vertiginos in sondaje si asta inseamna ca oamenii asteapta de la noi mai mult decat le-am oferit pana acum. Am mai semnat si pentru ca imi doresc o democratizare a vietii de partid pentru ca stilul de a-l conduce a fost unul discretionar. In plus, PSD, care este partidul de guvernamant la ora actuala in Romania, este izolat pe plan international. De toate aceste lucruri este responsabil si presedintele Liviu Dragnea si toate aceste teme trebuie discutate in cadrul unui CEx”, a declarat presedintele PSD Caras-Severin pentru Caras On Line.

Mocioalca se va intalni maine, in cadrul unui Comitet Executiv Judetean, cu parlamentarii de Caras-Severin, pentru ca documentul respectiv urmeaza sa le fie prezentat si acestora. La nivel declarativ, spune Mocioalca, deputatii si senatorii PSD din judet s-au exprimat in sensul plecarii lui Dragnea. Singurul semn de intrebare ar putea fi la Luminita Jivan, care are o simpatie aparte pentru Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: