Un lider PSD avertizeaza: „Daca PSD se scindeaza, tara se rupe. Liviu Dragnea trebuie sustinut cu toata energia”

politica

Presedintele PSD Valcea, Constantin Radulescu, considera ca Victor Ponta „este si ramane pesedist” si spera ca demisia in alb a acestuia sa fie „un episod trecator”.

Radulescu a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca social-democratii au nevoie de unitate pentru a pune in practica programul de guvernare, iar presedintele partidului, Liviu Dragnea, trebuie sustinut.

„Eu cred ca social-democratii nu trebuie sa fie nervosi in aceasta perioada. Acum, mai mult ca oricand, avem nevoie de unitate pentru a guverna bine si a ne indeplini programul votat de oameni. Sper sa fie un episod trecator (n.r demisia in alb a lui Victor Ponta). Victor Ponta este pesedist si ramane pesedist. Presedintele Liviu Dragnea este acum tinta numarul unu a adversarilor nostri politici si eu cred ca trebuie sa ne sustinem presedintele cu toata energia! Rezultatul istoric al PSD se datoreaza clar celui care a condus partidul in aceasta batalie electorala”, a spus Radulescu.

El a adaugat ca nu e cazul sa se scindeze PSD.

„Nu este momentul sa le facem pe plac celor care doresc sa se rupa PSD, pentru ca despre asta este vorba, se vrea scindarea PSD si nimeni nu are dreptul sa contribuie la asa ceva! Nu e vorba doar de PSD, este vorba de tara! Daca PSD se scindeaza, tara se rupe. Nimeni din partid nu are dreptul sa dea satisfactie celor care vor tara in genunchi!”, a afirmat Constantin Radulescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: