Un lider PSD da de gol miza scandalului declansat de Dragnea cu privire la actiunile SRI: „Trebuie schimbate toate legile”. Borfasii vor sa inhate serviciile secrete

politica

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri ca ar trebui schimbate toate legile si create institutii „care nu sunt abuzive” daca sunt adevarate lucrurile pe care le-a spus liderul PSD Liviu Dragnea, in legatura cu posibila implicare a SRI in formarea guvernului USL din 2012.

„Daca lucrurile pe care le-a spus domnul presedinte (n.r. – Liviu Dragnea) sunt adevarate, si eu sunt convins, asa cum il cunosc pe domnul Dragnea, ca spune adevarul, asta arata o putreziciune a statului roman si asta arata ca trebuie sa schimbam toate legile si sa incercam sa facem legile pentru romani, cu un stat puternic, dar in acelasi timp cu institutii care nu sunt abuzive”, a precizat Badalau la Palatul Parlamentului, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

Intrebat daca PSD a luptat cu statul paralel sau a colaborat cu el, Badalau a spus ca Partidul Social Democrat a incercat sa impuna domnia legii si sa respecte legea.

„Eu cred ca PSD a incercat sa impuna domnia legii si sa respecte in primul rand legea si nu comparati PSD cu un om sau doi”, a sustinut senatorul, citat de Agerpres.

Intrebat daca partidul nu poate fi comparat cu premierul Victor Ponta, care a condus guvernul aproape trei ani si jumatate, Badalau a spus: „Daca premierul (n.r. – Victor Ponta) a facut greseala asta (n.r. – daca a colaborat cu statul paralel) fiind si presedinte (n.r. – al PSD) este o greseala foarte grava vizavi de toti membrii de partid, pentru ca pana la urma noi toti luptam avand un proiect, avand o gandire, avand un program si eu nu pot sa cred nici acum ca cineva ar putea interveni si a ne impune numiri sau alte schimbari de la ceea ce noi am hotarat in campania electorala”, a mai precizat Niculae Badalau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: