Un lider PSD dezvaluie ce mesaje a primit de la Cotroceni conducerea partidului in privinta lui Grindeanu. Cand va fi desemnat premierul

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat la Antena 3 ca, „prin diferiti interpusi”, Klaus Iohannis a transmis liderilor partidului ca premierul va fi desemnat dupa Revelion.

„A transmis prin tot felul de interpusi ca nu se grabeste, ca nu este nicio graba. A spus sa avem rabdare”, a dezvaluit Stefanescu. „Calm, asteptam ca domnul Iohannis sa petreaca Revelionul”, a completat liderul PSD.

El a tinut sa mentioneze ca „aceasta  amanare pana dupa Revelion este o strategie a domnului Iohannis, care vrea sa se reinventeze”.

In privinta convorbirii pe care presedintele a avut-o cu Sorin Grindeanu, Stefanescu a declarat ca a fost o „discutie informala, asa cum are cu ziaristii”.

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire de 30 de minute cu Sorin Grindeanu, noua propunere PSD pentru postul de premier. Grindeanu nu a oferit amanunte despre cele discutate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: