Un lider PSD vrea sa-l trimita in exil un an pe Badalau: „Ma simt jignit de declaratiile intolerabile ale acestui om”

politica

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a declarat, sambata, ca Nicolae Badalau nu a inteles nimic din discutia contondenta din CEX al PSD cu privire la Diaspora si ca un an de penitenta s-ar impune in cazul lui, cu speranta ca, dupa aceasta pauza, tema se va vedea altfel de pe malurile Dunarii.

”Nicolae Badalau nu a inteles nimic din discutia contondenta pe care am avut-o in CEX al PSD cu privire la subiectul ‘Diaspora’. Iesirile de acest gen, repetate sau nu, nu mai pot fi tolerate nimanui, indiferent de functie, si nu-si mai au locul in PSD. In caz contrar, sa nu ne miram daca in judetul Giurgiu, si nu numai, vor circula masini cu placute de Suedia, Danemarca sau Finlanda. Un an de penitenta s-ar impune in cazul presedintelui organizatiei judetene PSD Giurgiu, cu speranta ca, dupa aceasta pauza, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunarii”, a scris pe Facebook Dragos Benea.

El a mai afirmat ca fiecare a avut sau are in familie macar o ruda care sa fi lucrat, la un moment dat, in Italia, Spania sau Anglia.

”Romanii din diaspora si, implicit, romanii de acasa nu merita remarcile incalificabile ale dlui. Badalau. Peste 100.000 de bacauani sunt plecati la munca in spatiul comunitar european si, laolalta cu ei, ma simt jignit de declaratiile intolerabile ale acestui om. In loc sa discutam despre derapajele guvernarii PNL, cu un euro ajuns la un prag istoric ce afecteaza populatia, ne justificam inutil pe o tema sensibila pe care am lamurit-o in interiorul PSD”, a conchis Benea.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca este „o nebunie” sa se mareasca numarul parlamentarilor de Diaspora, in strainatate fiind 700.000 de romani cu domiciliu in strainatate, restul pana la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc astia”.

Conform unor surse Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici in sedinta CEX. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

„Am pierdut lamentabil in diaspora pentru ca unii au dansat pe manele si au jignit diaspora”, a spus Dragos Benea in sedinta, moment in care Badalau, simtindu-se vizat de afirmatia colegului sau, l-a amenintat pe acesta cu bataia, folosind cuvinte jignitoare: „Mai, ca****, tu la mine te referi? Te calc in picioare”. Intre cei doi au intervenit Marian Oprisan si Radu Moldovan pentru a calma spiritele.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: