Un medic roman din Cluj a starnit mare scandal in Marea Britanie. Le-a cerut pacientilor sa adopte „pozitia George Michael”

news

Doctorul Serban Ioan Gheorghiu si-a pierdut dreptul de a mai practica medicina in Marea Britanie dupa ce a fost acuzat de comportament „nepotrivit” fata de pacienti si de ceilalti colegi. El s-a mutat in Marea Britanie in 1992.

Gheorghiu, in varsta de 60 de ani, originar din Cluj, lucra la spitalul Scarborough din North Yorkshire. El a fost acuzat ca le-a spus unor pacienti sa adopte „pozitia George Michael” pentru a le face consultatii intime. George Michael a fost homosexual. Daily Mail afirma ca staff-ul spitalului a fost „socat” de aceste referiri la sexualitatea cantaretului.

In cadrul Tribunalului pentru practica medicala, Gheorghiu a fost acuzat ca a facut astfel de referiri la George Michael de „cel putin 15-20 de ori”.

De asemenea, Gheorghiu a mai fost acuzat ca le-a spus celorlalti doctori „fucking bitches” si ca s-a referit la cafeaua din spital, dar si la manahememnt cu termenul de „shit”.

Gheorghiu a invocat „diferentele culturale” in apararea sea si ca ar fi victima unei „razbunari”.

Medicul roman avusese deja parte de o suspendare din cauza acestui tip de comportament.

Tribunalul a decis ca Gheorghiu sa nu mai aiba dreptul de a practica medicina in Marea Britanie.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: