life

Un mesaj intr-o sticla uneste doua tinuturi indepartate

Mesajul lui Tillmann, un baiat in varsta de 11 ani, de nationalitate germana care locuieste in Mallorca, pus intr-o sticla, o scrisoare sincera in care isi impartaseste hobby-urile, visele si dorintele, a pornit intr-o calatorie de 1.400 de kilometri de pe tarmurile insorite ale insulei Mallorca pana pe coasta italiana, unde a fost gasit de Dario Grande pe o plaja din Napoli, trei luni mai tarziu, potrivit euroweeklynews.

„Draga necunoscutule,

In aceasta frumoasa zi insorita, trimit acest mesaj intr-o sticla in drumul tau si sunt foarte curios sa vad cine il va gasi.

Numele meu este Tillmann, am 11 ani si locuiesc in Mallorca. Hobby-urile mele sunt: sa citesc, sa ma joc jocuri video, sa fac puzzle-uri, sa construiesc cu Lego. Baschetul si fotbalul sunt activitatile mele preferate de petrecere a timpului liber. Printre alte [ hobby-uri ] imi place sa explorez natura, flora si fauna (sunt membru al Nabu [asociatia germana de mediu]) si imi place si lumea acvatica. Ma intereseaza istoria si astronomia. De asemenea, imi place sa merg cu motocicleta cu tatal meu. Inca nu mi-am putut indeplini dorinta de a vedea un sarpe sau o testoasa in afara unei gradini zoologice, care sunt foarte comune in Mallorca.

Cu stima, as fi incantat sa primesc un raspuns, Tillmann.”

Italianul i-a raspuns lui Tillman pe contul de Instagram. Mesajul tau este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in ultima vreme”, a scris Dario, care a promis sa transmita mesajul mai departe in sticla lui Tillman, „cu speranta ca va ajunge la alti visatori ca noi”.

Comunitatea din Mallorca incearca acum sa-l localizeze pe Tillmann, iar o potentiala intalnire cu Grande arata ca un pic de magie inca exista in lumea noastra moderna.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Cei trei criminali de la Hotel Belmont, eliberati din arestul preventiv. Curtea de Apel Ploiesti a decis sa ii trimita in arest la domiciliu

Cei trei barbati inculpati in cazul omorului care a avut loc in februarie la un…

18 minute ago

Lupta SUA cu avalansa de produse din China. Biden mareste de patru ori taxele pentru masinile electrice din China

Presedintele Joe Biden va dubla, tripla si cvadrupla tarifele vamale pentru unele produse chinezesti in…

3 ore ago

Reportaj Recorder, mici si bere de la PSD in Buzau: „Fericirea are chipul tau” – Video

Un nou reportaj Recorder, legat de o vizita electorala a lui Marcel Ciolacu in judetul…

O oră ago

Berlin: Protestele de la fabrica Tesla se incheie cu arestari si dosare penale. 27 de politisti au fost raniti

Politia din Brandenburg spune ca a retinut 23 de activisti si a depus 76 de…

O oră ago