Un militar da de pamant cu politicienii: „Sunteti la limita prapastiei. Gunoaie ordinare”

news

Mesajul plin de indignare al unui militar roman a devenit viral pe paginile de socializare. Angajatul Armatei se arata extrem de enervat de decizia guvernantilor de a majora salariile demnitarilor, in vreme ce tot ei au decis ca norma de hrana a militarilor sa fie taiata drastic.

Potrivit site-ului voceatransilvaniei.ro, militarul spune ca politicienii se afla pe buza prapastiei si ca cei care lucreaza in Armata au ajuns cu rabdarea la limita.

”Ne-au luat 62 de lei din norma de hrana, la 50.000 de militari inseamna 3.100.000 de lei, si – au votat majorari de salarii cu pana la 70%, ei sunt aproximativ 600 de angajati ai guvernului si presedintiei, adica 5.000 lei pentru fiecare jegos in plus la salariu. Nu o sa mai rezistam mult sa privim indiferenti. Depasiti orice limita. Nu va dati seama dar sunteti la limita prapastiei. Gunoaie ordinare ce sunteti”, a scris militarul pe pagina sa de Facebook.

Postarea militarului roman a fost distribuita deja de mii de utilizatori ai retelei de socializare, semn ca vorbele militarului sunt in asentimentul multor romani. Urmeaza sa vedem daca Armata va lua atitudine si il va sanctiona pe militarul care si-a exprimat opinia in spatiul public.

Sursa foto: observator.ro

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: