Un ministru dezvaluie ca poarta discutii cu partidul lui Nicusor Dan. Spune ca este singurul partid care nu ia in deradere tehnocratii

politica

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, miercuri, ca va decide in urmatoarele doua-trei saptamani daca intra sau nu intr-un partid. El precizeaza ca nu a discutat cu PNL, ci doar cu Uniunea Salvati Romania.

„Va confirm faptul ca au existat discutii cu Uniunea Salvati Romania. Este un partid care intr-un mod absolut remarcabil spune ca acest Guvern a facut lucruri bune, care ar trebui sa continue. Intr-o lume politica in care a devenit o moda sa iei in deradere tehnocratii, exista acest partid cu oameni curati si care spune nu, dimpotriva, oamenii astia au inceput ceva bun si ar trebui sa continuam. Dat fiind ca ei spun asta, au existat discutii cu ei”, a spus ministrul Fondurilor Europene, la RFI.

Cristian Ghinea se declara „iritat” de informatiile potrivit carora ar fi discutat cu liberalii: „Infirm in acelasi timp ca as fi avut discutii cu Partidul National Liberal si asta este o chestie care ma irita ca se discuta in spatiul public despre mine, fara sa mi se ceara parerea, un telefon, domnule, discuti cu PNL-ul? Va spun clar, nu am discutat cu Partidul National Liberal. Am auzit ca m-au sondat, spune domnul Busoi ca n-am iesit cum trebuie. Prostii! Nu a fost nici o discutie intre mine si Partidul National Liberal pe acest subiect. Au fost doua discutii cu Uniunea Salvati Romania si daca ajungem impreuna la concluzia ca putem pune umarul tot impreuna, pentru ca proiectele acestui Guvern sa continue, atunci va iesi ceva, posibil si cu mine, posibil si cu alti ministri, dar este complet prematur sa intram in detalii acum”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: