Un ministru fara teama: I-a spus direct in fata lui Sebastian Ghita ca FURA

politica

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, i-a dat o replica acida deputatului Sebastian Ghita, in cursul unor audieri la Comisia pentru Afaceri Europene a Camerei Deputatilor.

Ghinea a fost convocat de PSD pentru a fi pedepsit pentru declaratiile sale privind „neregulile” din guvernarea Ponta, sub pretextul ca Romania a accesat zero fonduri europene.

Citeste si: Ministrii lui Ciolos ies la BATAIE. Sunt dezvaluite MANARIILE lui Ponta. Si minciunile

La audierea lui Ghinea si-a facut aparitia si deputatul Sebastian Ghita, pe care ministrul l-a acuzat ca a primit mai multe comtracte „cu dedicatie” in timpul guvernarii Ponta. Acesta l-a acuzat ca n-a accesat bani si pentru informatizarea administratiei. „Urmarind hartiile puse la dispozitie acum, cei 57 de milioane pe care i-ati prezentat, din pacate pentru societatea romaneasca se vede ca sunt pe dezvoltare rurala”, a spus Ghita.

Ghinea i-a replicat acid: „Sistemul informatic se administreaza prin resurse interne ale Ministerului pentru a se evita achizitiile publice pe care dumneavoastra le fraudati prin firmele pe care le controlati”.

Mai mult, Ghinea a prezentat in cadrul comisiei niste documente care demonstrau ca toate firmele apropiate de Ghita au primit fonduri europene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: