Un ministru PSD incearca sa-i impace pe combatanti in ultimul moment. Apel la „ratiune si unitate” in partid

politica

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, face un apel la „ratiune si unitate” in PSD, inaintea Comitetului Executiv National al formatiunii, mentionand ca principala preocupare a partidului trebuie sa fie „actul de guvernare”.

„Colegii mei spun ca este o greseala ca se vorbeste acum prea putin in spatiul public de proiecte reale de tara. De aceea, echipa PES activists Romania considera ca Partidul Social Democrat trebuie sa vorbeasca mai mult despre societate. Principala noastra preocupare trebuie sa fie actul de Guvernare cu scopul de a oferi solutii la problemele reale cu care se confrunta cetatenii in fiecare zi. Tocmai de aici poate aparea totusi o cale spre consens. Aceasta cale nu presupune inactiune. Aceasta cale presupune o revigorare ideologica si identitara a partidului printr-o dezbatere interna cu membrii si simpatizantii Partidului Social Democrat. Sper ca vocea ratiunii sa domine si unitatea partidului sa fie mentinuta”, scrie Negrescu, vineri dimineata, pe Facebook.

El isi intituleaza postarea „Apel la ratiune si unitate in Partidul Social Democrat” si spune ca Biroul Permanent al PES activists Romania l-a mandatat sa sustina in Comitetul Executiv National valorile social democrate si mentinerea guvernarii, iar acest lucru presupune unitatea partidului.

Comitetul Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai formatiunii printr-o scrisoare deschisa in cuprinsul careia se cere demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si de sef al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la sefia partidului de catre premierul Viorica Dancila.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: