Un nou conflict deschis intre Radu Banciu si Adrian Nastase: „Cum sa ai 500 de milioane de euro cash?”

politica

Realizatorul B1 TV, Radu Banciu, si fostul premier Adrian Nastase continua sa isi arunce cuvinte grele. Nastase s-a enervat dupa ce Banciu a declarat ca acesta ar avea 16 case.

Dupa ce Radu Banciu s-a aratat intrigat de averea uriasa a lui Adrian Nastase, fostul premier a reactionat pe blogul sau. El a scris ca este ingrijorat pentru sanatatea realizatorului TV, deoarece acesta pare sa fi luat virusul Zika in timpul concediului, iar efectele parca au aparut deja asupra creierului.

”Sunt ingrijorat de sanatatea lui Banciu. Am inteles ca a fost in concediu intr-o destinatie exotica si, este posibil, sa fi contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului. Ar fi singura explicatie pentru care ar fi putut sa afirme, recent, in emisiune, ca as avea 16 case. Ii rog pe telespectatorii sai, fideli, din strainatate ca, alaturi de cartile postale, cu cascade, pe care i le trimit in fiecare seara – si cu care Banciu se joaca acasa, altfel linistit, sortandu-le pe continente – sa-i puna in pachetel si fiolele necesare pentru recuperare”, a mai scris Nastase.

In schimb, Radu Banciu a tinut sa mentioneze ca Nastase are o avere de 500 de miloane de euro cash.

”Ii multumim lui Bombonel, ca e o scrisoare scrisa, intr-adevar, ca pentru un copil batut in cap, parinteste. Apreciem aceste lucruri. Ma si vad sortand aceste carti postale pe continente. Fiecare invata cum poate. Stiu ca m-a mai acuzat Bombonel de astfel de lucruri si avea dreptate. Eu nu-mi permit sa ma duc sa fac o excursie pe saptamana sau pe luna, asa ca, sigur, invat din carti postale, din dictionare, enciclopedii. Eu nu-mi permit sa fiu la inaltimea celor care dispun de atatea case.

Nu putem sa-i reprosam domnului Nastase ca, din cand in cand, duce lipsa de umor. Dumneavoastra cum ati fi in locul lui? Cum ar fi sa ai 500 de milioane de euro cash? Ca cel putin domnul Nastase nu ma contrazice aici, ma contrazice doar la case, deci e de acord cu suma. Cum sa ai 500 de milioane de euro cash?

Credeti ca e usor sa te trezesti noaptea asa deodata, in spasme, si sa stii exact cate case ai? Sau sa visezi ca ti-a furat unul 200 de milioane? Repede sa te duci noaptea sa sapi acolo, sa vezi daca sunt banii. Sa nu blamam oameni de genul asta. Sigur, noi o mai facem ca suntem carcotasi, dar voi sa nu faceti ca noi.

Oameni de genul asta care au de aparat o asemenea avere… Cum ai putea sa stai linistit? Ca noi ne ingrijoram daca am lasat apa deschisa, daca am lasat fereastra deschisa cand am plecat in concediu, daca am aruncat painea, conservele desfacute din frigider, daca am tras apa la toaleta.

Dar cum o fi sa pleci si sa stii ca ai lasat in curte 500 de milioane de dolari sau euro? Asa ca sa nu blamam genul asta de oameni, ca nu e simplu”, a sustinut Radu Banciu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: