Un nou cuplu de cosmar in PSD: Olguta Vasilescu si Serban Nicolae. Manda pleaca la Bruxelles

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae a facut alianta cu Lia Olguta Vasilescu si intentioneaza sa candideze la Presedintia PSD. El va fi sustinut de organizatia PSD Dolj, controlata de fostul ministru al Muncii.

Senatorul Serban Nicolae, unul dintre cei mai indarjiti luptatori impotriva Justitiei, ar putea candida si el pentru functia de presedinte al PSD, in contextul in care a anuntat deja ca va intra in cursa interna pentru a deveni prezidentiabil, anunta Adevarul. Serban Nicolae va strange voturi de la adversarii Vioricai Dancila, grupati in jurul taberei Paul Stanescu- Gabriela Firea- Marcel Ciolacu, care nu va avea un candidat propriu la Congres.

Serban Nicolae ar mai putea primi sustinerea delegatilor din Dolj, filiala controlata de Lia Olguta Vasilescu. Desi are influenta in partid, Olguta Vasilescu va privi aceste alegeri de pe margine, insa ar putea candida la sefia partidului dupa scrutinul prezidential, in cazul in care PSD bifeaza un nou esec electoral.

Congresul PSD va avea loc la sfarsitul acestei luni. Viorica Dancila are pana acum cele mai mari sanse sa devina presedinte al partidului.

 

Mai mult despre: ,


Comentarii: