Un nou grup de migranti a fost prins azi-noapte la granita. Ei le-au facut politistilor romani o marturisire uimitoare

news

Un nou grup de migranti a fost capturat la granita vestica a Romaniei. Transfugii le-au facut politistilor o marturisire cu totul neasteptata.

Este vorba de 4 kosovari care au trecut ilegal frontiera cu Serbia si au ajuns in Romania, scrie Opinia Timisoarei. Politistii de frontiera de la Moravita i-au gasit pe un camp de langa granita. Cel mai tanar dintre migranti are 22 de ani, iar cel mai in varsta 30, si toti aveau documente de identitate emise de statul Kosovo.

Luati la intrebari de politisti, kosovarii au declarat senini ca nu aveau de gand sa mearga intr-o tara din vestul Europei, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor. Tinerii au spus ca au decis sa vina in Romania pentru ca in tara lor nu isi gaseau un loc de munca, si sperau sa reuseasca acest lucru in Timis.

Cei patru au fost dusi la sediul Politiei de Frontiera Moravita pentru cercetari, unde, din nou surpriza. Kosovarii au cerut azil pe teritoriul Romaniei si au fost transferati Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil pana cand cererea lor va fi solutionata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: