Un nou masacru comis de ISIS ingrozeste lumea. Aprox. 200 de muncitori nevinovati au fost executati

externe

Militantii Statului Islamic au masacrat peste 175 de muncitori, angajati la o fabrica ce producea ciment. Cu o zi inainte autoritatile siriene aveau informatii dspre disparitia a cel putin 300 de persoane care lucrau la fabrica.

Statul Islamic a masacrat 175 de muncitori ai unei fabrici de ciment din apropiere de Damasc, pe care ii capturase cu o zi inainte si care fusesera dati disparuti.

Joi, agentia siriana raporta, citand surse din Ministerul Industriei, disparitia a peste 300 de civili sirieni in urma unui atac al SI asupra fabricii de ciment Badiyah, situata in periferia Dmeirului, la aproximativ 50 de km de Damasc, potrivit rt.com.

Administratorul fabricii informase agentia France Presse ca muncitorii fabricii atacate de Statul Islamic nu erau de gasit . „Nu am reusit sa dam de urma familiilor lor inca de luni, dupa atacul jihadistilor asupra fabricii de ciment. Nu avem nicio informatie despre locul in care ar putea fi acestia”, spunea, joi, la randul sau, un locuitor din orasul sirian Dmeir.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: