Un nou mesaj al Politiei in scandalul „Mu#e PSD”. Sugereaza ca PSD-istii au raportat comentariile negative de pe Facebook

news

Politia Romana a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca pagina institutiei a primit multe recenzii si comentarii negative, dar conturile utilizatorilor nu au fost raportate pentru acest lucru. De asemenea, Politia spune ca, in pofida comentariilor cu referiri politice si care contin un limbaj licentios, a fost respectat „dreptul la libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor”, iar siguranta cetatenilor ramane prioritara.

„Pe aceasta pagina au fost primite, in ultimele zile, foarte multe recenzii si comentarii negative. Va asiguram ca nu am raportat pe nimeni pentru recenzia facuta. Conform regulilor platformei Facebook, oricine poate raporta un profil de utilizator. Recenziile facute pe aceasta pagina sunt publice si orice utilizator de Facebook le poate raporta!”, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al Politiei Romane.

Institutia afirma ca, in ciuda faptului ca unele recenzii si comentarii contineau referiri politice sau exprimari licentioase, au ales ales sa respecte dreptul la libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si nu le-au cenzurat, sters sau ascuns.

Politia transmite ca pentru siguranta oamenilor ramane prioritara, „indiferent de recenzii, stelute sau comentarii”.

In ultimele doua zile, Politia Romana a primit mii de recenzii negative pe pagina sa de Facebook, asta dupa ce politistii au retinut placutele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, precum si permisul soferului cu masina inmatriculata in Suedia.

Totodata, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a reactionat dupa miile de recenzii si mesaje negative primite de Politia Romana pe pagina sa de Facebook, spunandu-le oamenilor care critica politistii sa apeleze la altcineva cand vor avea nevoie de ajutor. Brigada Rutiera a transmis, miercuri dimineata, ca se delimiteaza de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal.

„Pentru toti care jigniti si urati Politia Romana, va rog ca data viitoare cand aveti probleme sa apelati la oricine altcineva, nu la politie! Cand va fura bunurile, cand va agreseaza pe strada, cand cineva va va insela, la accidentele rutiere, cand voi sau altii aveti nevoie de ajutorul politistilor, va rog sa apelati la vecini, la popi, la rude, dar nu la politie”, este mesajul purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, postat pe pagina de Facebook a Politiei Romane.

Brigada Rutiera a transmis, insa, miercuri dimineata, ca se delimiteaza de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal, si da asigurari ca va ramane in slujba cetatenilor indiferent de situatie.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Politiei Romane de catre colegul nostru Ovidiu Munteanu, va aducem la cunostinta faptul ca Brigada Rutiera nu achieseaza la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutiera va asigura ca este si va ramane in slujba cetateanului, indiferent de situatie”, spune Brigada Rutiera.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: