Un nou mesaj din diaspora pentru Badea: „LATRATORULE, sa platim impozit celor care ne-au gonit de acasa?”

news

Inca un roman se arata revoltat de acuzatiile lui Mircea Badea la adresa celor din diaspora. Realizatorul Antena 3 le-a cerut romanilor de afara „sa taca dracu’ din gura” cu „ne-am luat tara inapoi” pentru ca ei nu platesc impozite in Romania.

„Cu cat v-au platit astia de sus sa veniti cu ineptiile astea? Se pare ca guvernul nu se da inapoi de la nimic sa mai stoarca niste bani de la fraieri, ca de… nu e prost cine cere, e prost cine da. Si intotdeauna, posta sau intermediarii mananca rahat. Prin gurile lor, care oricum miros a rahat, se aud cuvintele guvernelor vechi si noi. As avea cateva intrebari domnule ‘badea’.

Ce muncesti dumneata de ai impresia ca impozitarea ta este nedreapta? Miile de euro pe care le incasati pe spinarea prostilor, vin din interesul smecherilor de a prosti lumea cu circ si paine. Nu esti decat un latrator al sistemului care ia bani pe neproductivitate. Ma indoiesc ca majoritatea romanilor din tara iau macar jumatate din banii tai. Sau cei plecati in diaspora. Si atunci, ce ma-ta mai vrei? Crezi ca ai platit prea mult pentru tara asta, patriotule? Crezi ca iti justifici existenta si salariul pupand in fund interesul politic? Nu iti este asa rusine, cand pretinzi sa platim impozit celor care ne-au gonit de acasa?

Platim noi impozit acolo unde muncim. Daca ni s-ar fi oferit un trai decent in tara, locuri de munca si un salariu decent, nu am fi plecat si am fi platit acolo impozit. Dar nu, in tara este o inversare de valori unde fotbalul si mass media castiga mai mult decat un medic sau un profesor.

Si voi, domnilor ‘televizionisti’ care aveti contract cu puterea sa ne tineti in prostie si sclavie, incepeti sa scartaiti, pentru ca in fata stapanilor vostri nu mai dati randament. Si ca niste slugoi ce sunteti, incepeti sa va aruncati jegul asupra oamenilor onesti ca de, poate mai pica ceva, si ne facem si noi treaba. Mi-e sincer scarba de ce tradatori a putut scoate natiunea asta a noastra”, este mesajul transmis aktual24.ro de utilizatorul „Gigi din diaspora”.

Citeste si: Dupa Badea, si Gadea ii ATACA pe romanii din diaspora: „Sa doresti MOARTEA cuiva este dovada de stalinism”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: