Un nou PLAGIAT al lui Ponta. Ce au descoperit liberalii

politica

Senatorul PNL Marinica Dinca il acuza pe Victor Ponta de un nou plagiat, sustinand ca premierul si ministrul Apararii au confiscat propunerea liberalilor de majorare a indemnizatiilor invalizilor de razboi, veteranilor si vaduvelor de razboi.

„Nici nu a trecut bine o saptamana de cand a plagiat integral o propunere legislativa initiata de mai multi parlamentari liberali, privind dublarea indemnizatiilor pentru persoanele persecutate politic de regimul comunist, ca premierul Victor Ponta a si recidivat, preluand cu copy/paste o alta propunere a PNL, care prevede majorarea indemnizatiilor invalizilor de razboi, a veteranilor si vaduvelor de razboi.

Astfel, mai multi senatori PNL au depus, inca din anul 2014, un proiect de lege privind majorarea indemnizatiilor invalizilor de razboi, a veteranilor si vaduvelor de razboi, cu numarul de inregistrare L396/2014. Aceasta propunere a fost adoptata de Senat in data de 24 februarie 2015. In acest moment, proiectul se afla la Camera Deputatilor, unde a primit avize favorabile, dar e tinut la ‘sertar’ de Valeriu Zgonea, desi termenul de adoptare este depasit.

Constatam, insa, cu surprindere, ca premierul Victor ‘Copy-Paste’ Ponta si tovarasul sau, ‘Dusa OZN’, au preluat propunerea PNL si intentioneaza sa o adopte in Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, desi aceasta se afla in dezbatere parlamentara.

In acest sens, ministrul Dusa a anuntat ca Guvernul va adopta miercuri o OUG care prevede cresterea pensiilor veteranilor de razboi, el sustinand, in mod ipocrit, ca proiectul ar fi fost initiat de MApN si MAI.

In realitate, nici MApN si nici MAI nu au pus in dezbatere publica un astfel de proiect. Si, mai mult, Ponta si Dusa au confiscat fara drept de apel propunerea PNL, desi Guvernul a dat punct de vedere negativ la Senat, sustinand ca impactul bugetar ar fi foarte mare”, se arata intr-un comunicat de presa al senatorului Dinca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: