Un nou presedinte al PNL Bucuresti: Violeta Alexandru. Rares Bogdan se asteapta la atacuri impotriva celor care l-au sustinut

politica

Violeta Alexandru a fost aleasa marti presedinte interimar al PNL Bucuresti. Rares Bogdan a tinut sa le multumeasca celor 622 de liberali din Bucuresti care i-au solicitat sa candideze pentru aceasta functie.

„Vreau sa le multumesc plin de respect tuturor celor 622 de membri PNL Bucuresti. Ma onoreaza sustinerea lor si ii asigur ca nu sunt si nici nu voi ramane indiferent la demersul lor. Sunt o voce care conteaza si va conta atat in PNL, cat si in spatiul public, iar ei se pot simti reprezentati de mine, pentru ca eu sunt incantat sa le asigur aceasta reprezentare.

A fost o surpriza pentru mine sustinerea lor, dar si o confirmare a faptului ca am reusit sa ma integrez perfect in partid, iar membrii lui sa-mi recunoasca meritele. Ii asigur pe toti membrii PNL Bucuresti, dar si pe cei din tara, ca voi ramane acelasi om implicat in toate bataliile partidului. Voi fi alaturi de fiecare membru al partidului in care am intrat cu o mare bucurie si incredere.

Cei 622 de membri care au semnat scrisoarea de sustinere, cu riscul sa fie dezavuati de conducerea partidului, sa se considere prietenii mei si sa apeleze la mine in orice chestiune, mai ales daca va exista vreo incercare de presiune sau atac la adresa lor.

Numai bine tuturor si sper sa inteleaga cu totii cat de importanta e batalia electorala prezidentiala si castigarea alegerilor de catre actualul Presedinte. Urmatoarele 5 luni vor fi de foc, iar PNL are obligatia morala de a fi alaturi de actualul Presedinte al Romaniei pentru castigarea bataliei pentru Cotroceni, al doilea mandat”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Violeta Alexandru a fost aleasa de Biroul Executiv in functia de presedinte interimar al PNL Bucuresti cu 21 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”impotriva” si 2 abtineri.

Decizia BEX va trebui confirmata de Biroul Politic National al PNL, cu doua treimi din voturi. Rares Bogdan nu a mai intrat in competitie si nu a mai fost propus, pe fondul tensiunilor cu liderul PNL, Ludovic Orban.

Cristian Busoi a anuntat in 3 iunie retragerea echipei de la conducerea filialei Bucuretti a PNL, acesta fiind „cel mai intelept” demers, in opinia sa.

„Eu si intreaga echipa de conducerea a PNL Bucuresti ne asumam responsabilitatea pentru scorul la Bucuresti”, spunea Busoi.

In opinia sa, si conducerea centrala a responsabila pentru acest scor si acuza USR ca nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL sa scada.

Liderul partidului Ludovic Orban a anuntat atunci ca presedintele PNL Bucuresti si cinci presedinti de sectoare si-au dat demisia de onoare, iar un al saptelea presedinte a fost demis, motivul fiind scorul inregistrat de acest partid in Capitala la alegerile pentru Parlamentul European. El a anuntat ca a fost mandat ca in termen de doua saptamani sa propuna presedintele interimar al filialei Bucuresti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: