Un nou scandal in PSD. Catalin Ivan, despre care Dragnea spune ca este exclus din partid, dezvaluie convorbiri private cu seful PSD

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan nu mai este membru al Partidului Social Democrat, sustin liderii formatiunii Liviu Dragnea si Niculae Badalau.

Intrebat daca Ivan a fost exclus de Comitetul Executiv National de miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca acesta nu face parte din Partidul Social Democrat, fiind exclus de mai mult timp de Organizatia sector 1.

„Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Dl Catalin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de Organizatia sectorului 1 de ceva vreme. Deci, nu e cazul”, a spus Liviu Dragnea.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a sustinut acelasi lucru.

„Dansul nu mai este membru de un an de zile, de cand a fost la sectorul 1 si a fost exclus. Cei de la sectorul 1 au venit astazi si au spus ca el a fost exclus din partid de la sectorul 1 si nu s-a mai inscris nicaieri. Nici macar nu s-a mai pus in discutie excluderea lui, constatandu-se ca nu mai este membru”, a afirmat Badalau, la finalul CExN al PSD.

In replica, Catalin Ivan neaga informatiile prezentate de liderii PSD. Mai mult, el spune ca a purtat discutii private cu Liviu Dragnea in calitate de reprezentant al PSD in Parlamentul European.

”Este o declaratie greu de inteles pentru ca este foarte contradictorie. In primul rand, sunt membru la PSD Iasi, organizatia Dobrovat, de doi ani ani, deci nu avea cum sa ma dea afara, pentru a cincea sau a sasea oara, PSD Sector 1 cu doar un an in urma. Am participat acum mai bine de un an la sedintele Consiliului National al PSD in calitate de membru, de pe listele organizatiei PSD Iasi.

In al doilea rand sunt doua campanii pe care le-am dus de atunci in numele PSD, nu ca simplu membru, ci in calitate de comunicator oficial al partidului. Ii transmit domnului Dragnea ca un membru de partid nu-i o fantoma, lasa urme prin activitatea sa, are drepturi. Daca se dorea excluderea mea, ea trebuia discutata si votata. Altfel, statutul meu ramane cel de dinainte de acest Comitet Executiv, adica aceea de membru de partid. Voi aduce forurilor statutare ale partidului toate documentele in acest sens si voi cere un raspuns oficial. Sigur ca nu raman membru cu forta, dar Liviu Dragnea trebuie sa-si asume acest lucru.

In sustinerea celor spuse de mine stau inclusiv discutiile private privind strategia PSD din Parlamentul European pe subiecte sensibile. Am verificat si inca o am, din fericire. Nu cred ca domnul Dragnea facea strategii cu un oarecare din Parlamentul European cand avea inca 14 membri de partid. Cred ca a fost o eroare pe care Comitetul Executiv al PSD o va corecta foarte curand.”, a declarat Catalin Ivan, pentru stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: