Un nou scandal la Antena 3, acum se cearta intre ei. Gadea s-a straduit sa il umileasca pe Dumitru Coarna: „Opriti-l pe domnul Coarna!”

news

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gadea, a avut un conflict violent cu unul dintre invitatii de casa ai postului, sindicalistul Dumitru Coarna. Totul a pornit de la publicarea unor inregistrari cu comisarul Traian Berbeceanu. „Va las sa spuneti o fraza atunci cand doresc eu. Spuneti acum”, a spus Mihai Gadea.

Mihai Gadea a difuzat un interviu acordat de fostul sef DIICOT Alba, Ioan Muresan, cu privire la motivele care l-au facut sa il ancheteze pe comisarul Traian Berbeceanu. Conform declaratiilor lui Muresan, mai multi oameni de afaceri din Hunedoara ar fi prejudiciat statul prin evaziune fiscala. Acestia ar fi avut acces la informatii secrete din interior, in baza carora au reusit sa ascunda parte din afaceri.

La un moment dat, au intrat in direct prin telefon Dumitru Coarna, reprezentantul lui Traian Berbeceanu in acel dialog si fostul sef DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan. Mihai Gadea a spus ca Traian Berbeceanu nu a vrut sa intre in dialog, prin telefon.

Ioan Muresan a afirmat ca motivul pentru care a fost pus sub acuzare este acela ca a deranjat un cerc de interese economice din judetul Hunedoara, cerc „grupat in jurul unei organizatii masonice”.

In schimb, Dumitru Coarna a tinut sa demonteze toate acuzatiile aduse comisarului Berbeceanu.

„Aceste lucruri au fost discutate in 2013-2014. Acea inregistrare era o discutie intre Traian Berbeceanu si un procuror din care a rezultat ruperea unei ordonante de retinere. (…) Acel dosar a fost deschis din oficiu de Traian Berbeceanu in martie 2013 si a fost clasat, urmand sa il deschida in toamna, dar nu a mai avut timp”, a spus Dumitru Coarna, citat de DC News.

Fostul sef al DIICOT Alba a tinut sa sublinieze ca Traian Berbeceanu a fost trimis in judecata avand la dosar trei fapte de tradare in trei situatii diferite, nu doar cazul prezentat la Sinteza zilei.

Spiritele s-au incins, iar Dumitru Coarna a ridicat vocea, moment in care Mihai Gadea a cerut sa fie oprit din vorbit.

„Opriti-l pe domnul Coarna! Vorbiti singur daca nu incercati sa avem un dialog. In conditiile in care apar informatii noi – inregistrari, interceptari, documente, o nota secreta – trebuie sa tratam subiectul. Antena 3 nu este pe prietenii, este pe adevar, pe fapte si pe lege”, a zis Mihai Gadea.

„Daca ma lasati sa termin o fraza imi exprim parerea. Daca nu, inchid si las pe ceilalti sa vorbeasca”, a zis Dumitru Coarna.

„Daca vreti, inchideti! Am o rugaminte. Dumneavoastra puteti avea un dialog civilizat sau pentru faptul ca au aparut aceste informatii ati devenit asa, dintr-o data, vulcanic? Tocmai v-am luat la telefon ca sa auzim ambele parti. Am dorit sa intre in direct domnul Berbeceanu, dar nu a vrut. Va las sa spuneti o fraza atunci cand doresc eu. Spuneti acum”, a spus Mihai Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: