Un nou scandal la varf in Statele Unite. Donald Trump apare intr-un film porno realizat de Playboy – VIDEO

externe

Donald Trump, candidatul republican la alegerile din acest an la presedintia Statelor Unite, apare intr-un film explicit al Playboy, pe caseta video, realizat in anul 2000, informeaza sambata Buzzfeed, citat de Agerpres.

In film sunt prezentate secvente din turneul american cu autobuzul realizat in cadrul campaniei ”Playmate of the Year” din anul 2000. Atunci, modelele revistei, celebrele ”iepurase”, au vizitat mai multe orase, printre care si New York unde Trump le-a intampinat cu sampanie. ”Frumusetea e frumusete, asa ca hai sa vedem ce se intampla cu New York-ul”, spune acesta. Magnatul desface apoi o sticla cu sampanie pe care o lasa sa se scurga pe o limuzina ce poarta sigla Playboy.

Editorii BuzzFeed News sustin ca au obtinut filmul cu aceste secvente de la un magazin cu casete video din New York, Cinema Cornucopia. Pelicula prezinta si scene cu femei dezbracate care pozeaza in pozitii sexuale, iar pe coperta casetei video este descrisa aventura ”luxurianta” a celor doua protagoniste ”cu sex-appeal”, Carol si Darlene, care il poarta pe privitor ”intr-o calatorie senzuala”, mai arata sursa citata.

Donald Trump a atacat-o, vineri, pe fosta Miss Univers, Alicia Machado, care a declarat ca o sustine pe candidata democrata Hillary Clinton, rivala lui Trump, si s-a plans de modul urat in care a fost tratata de acesta.

Una din temele dezbaterii celor doi candidati, transmisa luni in direct la televiziune, a fost temperamentul; fiecare l-a acuzat pe celalalt ca nu are calitatile necesare unui sef de stat. In cadrul aceluiasi eveniment, Clinton a afirmat ca Trump – fostul detinator al drepturilor pentru concursurile de frumusete Miss Univers – a numit-o pe Machado „Miss Piggy” si „Miss Menajera”, aluzii la greutatea ei si la originea latinoamericana. Au urmat replicile lui Trump si insistenta Aliciei Machado in sustinerea acuzatiilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: