Un nou val de treceri in rezerva, o sumedenie de generali vor la pensie. Iohannis se confrunta cu tot mai multe cereri

news

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele privind inaintarea in grad, la trecerea in rezerva, a trei reprezentanti ai Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Seful statului a semnat decretele privind acordarea gradului de general de brigada — cu o stea, la trecerea in rezerva, coloneilor din SRI Mihaela Dumitrescu, Bogdan Pasare si Simion Cecan.

Tot marti, seful statului a semnat decretele privind trecerea in rezerva a general-maiorilor cu doua stele Ovidiu-Ionel Tarpescu si Marius Harabagiu, a generalilor de brigada cu o stea Gheorghe Badea, Mircea Mindrescu, Gheorghe Visan, Dan-Angelo Lapadat, Constantin Zanfir, a contraamiralului Catalin-Silviu Dumistracel, contraamiralilor de flotila Tiberiu Fratila, Gigi-Cristinel Uce, Dan Haulica si Ioan Stanciulescu.

Presedintele Iohannis a mai semnat decretele privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale chestorului de politie Ioan Scripniciuc, trecerea in rezerva a generalilor de brigada cu o stea Dorin Oltean si Marin Andreiana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: