„Un oftat care rezuma perfect MOCIRLA”. Momentul din emisiune care surprinde starea lui Ciolos in fata atacurilor lui Gadea – VIDEO

politica

Internautii de pe Reddit Romania au publicat cateva cadre foarte relevante pentru starea pe care a avut-o Dacian Ciolos in timpul emisiunii cu Mihai Gadea.

Premierul a reusit sa isi pastreze calmul in fata torentului de minciuni si calomnii cu care s-a confruntat in studioul Antena 3. Mai mult, el a avut replici rapide si bine documentate in fata fiecarui atac. Insa nu a fost usor pentru Dacian Ciolos. Internautii au surprins un moment relevant privind felul in care se simtea Ciolos.

ciolos

Mihai Gadea a avut un comportament extrem de agresiv, insa premierul i-a facut fata cu calm. Iata cateva dintre replicile schimbate:

Mihai Gadea: Domnule prim ministru, ati fost comisar in elita politica europeana si acum aveti aceasta demnitate inalte de prim ministru. Ati mai auzit vreun prim ministru din Uniunea Europeana care sa vorbeasca de milioane de oameni, de cetateni din tara respectiva, ca fiind intr-o mocirla?

Dacian Ciolos: Nu a fost niciun moment referirea mea la telespectatorii dvs., fata de care am respect. De asta am venit la dvs in emisiune. Vreau sa fie lucrurile foarte clare: Ii respect pe toti cetatenii din tara asta, ii respect pe toti cei care se uita la dvs si de asta am venit aici.

Dincolo de asta, trebuie sa recunoastem, cu datele pe masa, ca au fost mai multe situatii – inca o data, fara sa comentez pilitica editoriala a postului dvs – au fost mai multe situatii in care s-au spus niste neadevaruri legate de mine, ca prim-ministru si fata de Guvernul meu. S-au spus minciuni care au fost repetate si pe care nu am avut ocazia atunci sa le corectam.

La asta m-am referit.

Mihai Gadea: Deci va deranjeaza critica.

Ciolos: Nu critica, minciuna ma deranjeaza. Sa va dau cateva exemple (scoate cateva foi cu capturi din emisiuni n. red): „cutremur de la ciolos: noi taieri de salarii”. Cand am taiat noi salarii anul acesta? Alta: Ciolos vinde Portul Constanta. Am vandut vreo bucata din port?

Ciolos taie din banii veteranilor printr-o hotarare de guvern fantoma. Nu numai ca nu am taiat banii veteranilor, dar am corectat greseli care ar fi dus la taierea alocatiilor pentru veterani.

Programul lui Ciolos, gazduit de Soros. Era vorba de site-ul pe care e publicata platforma spunand ca el e gazduit de Soros.

Gadea: Acolo erau niste informatii interesante
Ciolos: El e gazduit de o platforma care nu are legatura cu Soros si pe care sunt gazduite 61 de milioane de site-uri

O alta afirmatie: Decizie nemernica a lui Dacian Ciolos: dubleaza impozitele din presa. In septembrie 2016.

Gadea: Si nu era nicio discutie legata de…
Ciolos: Nu era nicio discutie

Gadea: Ba era
Ciolos: Nu stiu, nu din partea guvernului.

Gadea: Pentru aceste lucruri ati spus ca in seara asta ati venit intr-o mocirla?
Ciolos: Sunt doar cateva exemple de minciuni. Acolo afirmatia a fost facuta in contextul unei intrebari din partea domnului Liiceanu care m-a intrebat de ce ma duc la o televiziune care profereaza minciuni si unde e o mocirla. (…) Am curajul sa merg si acolo unde sistematic se vorbesc si neadevaruri.

Gadea: Domnule prim-ministru, cum e sa faceti aceste declaratii referitoare la publicul acestui post tv?

Ciolos: Imi mentin declaratia pe care tocmai am facut-o aici, ca am facut acest lucru din respect pt publicul dvs si ca aceasta declaratie nu are nicio legatura cu publicul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: