Un OZN in forma de disc, complet silentios, surprins intr-o inregistrare facuta pe front de trupele ucrainene – VIDEO

externe

OZN, Ucraina, front, drona

Un OZN in forma de disc, complet silentios, a fost surprins recent evoluand pe cer in apropierea liniei frontului de catre trupele ucrainene, in aceasta tara devastata de razboi, relateaza cotidianul britanic DailyMail.

„Ce naiba este asta? De ce nu se misca?”, pot fi auziti spunand militarii din Batalionul 406 ucrainean, in timp ce privesc evolutia OZN-ului, care planeaza lent in fata lor.

In timp ce marimea, altitudinea si forma obiectului raman un mister, altitudinea dronei ucrainene care filma indica faptul ca acesta ar fi putut fi o nava de dimensiuni foarte mari, aflata la peste 50 de kilometri distanta.

Imaginile stranii au fost surprinse de Batalionul 406 prin intermediul uneia dintre cele peste 300 de drone cu „termoviziune” folosite de Fortele Armate Ucrainene (UAF) in efortul lor de a apara natiunea de o invazie a Rusiei inceputa acum doi ani.

Judecand dupa scala de temperatura a dronei cu termoviziune, OZN-ul parea mai cald decat imprejurimile sale (avea culoarea „negru cald”), desi un „mesaj de eroare” rosu de pe interfata de control a dronei lasa neelucidate detalii-cheie, dupa cum au declarat expertii.

Incidentul este cel mai recent caz de observatie OZN deasupra teritoriului ucrainean devastat de razboi, alimentand speculatiile cu privire la existenta acestor misterioase obiecte aeriene.

Desi inca neidentificata, aeronava seamana izbitor de mult cu „Baghdad Phantom” – obiectul subtire si cilindric observat deasupra Irakului in mai 2022 de catre camera cu infrarosu  a unei drone Reaper a Fortelor Aeriene americane.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: