Un periculos infractor roman a fost capturat in SUA: „Multiple condamnari penale in SUA si Europa, inclusiv pentru crima”

news

Politia americana

Agentii Immigration and Customs Enforcement (ICE) au arestat saptamana trecuta un fugar roman care fusese eliberat in 2017, in ciuda multiplelor condamnari penale in SUA si Europa, inclusiv pentru crima, anunta Fox News.

Enforcement and Removal Operations (ERO) Boston l-a arestat pe fugarul roman vinerea trecuta in Watertown, Massachusetts, la aproximativ 16 km de Boston. Identitatea acestuia nu a fost dezvaluita.

ICE a declarat ca barbatul a intrat in SUA in apropiere de Hidalgo, Texas, in iulie 2017. Oficialii de frontiera de la acea vreme l-au retinut, insa apoi a fost eliberat pe propria raspundere.

De atunci, el a mai fost condamnat pentru furt si jaf armat in SUA. De asemenea, are mai multe condamnari pentru infractiuni in Europa, inclusiv vatamare corporala, furt calificat, frauda financiara si chiar crima, pentru care a facut inchisoare in Romania.

Inspectorii ERO Boston a luat cunostinta luna trecuta de informatii care i-au facut sa creada ca cetateanul roman locuieste in zona lor de operatiuni. Autoritatile locale il investigau deja pe individ pentru o serie de escrocherii prin furt in Massachusetts.

„Acest infractor condamnat si escroc financiar nu va mai putea sa faca victime pe locuitorii din Massachusetts, ca urmare a muncii curajoase a echipei ERO Boston”, a declarat intr-un comunicat directorul biroului de teren al ERO Boston, Todd M. Lyons.

Fox News Digital a contactat ICE pentru a obtine mai multe informatii despre motivul pentru care acest individ a fost eliberat pe propria raspundere in 2017, in ciuda faptului ca a fost condamnat anterior pentru crima.

Arestarea sa vine dupa ce un grup de 20 de cetateni romani – dintre care doi au legaturi cu crima organizata – au fost prinsi dupa ce au intrat ilegal in SUA de la granita cu Canada, mai arata Fox News.

Sursa: Deposit Photos

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: