Un pesedist a infiintat Partidul Diaspora Romana: „Aia din Piata Victoriei sunt huligani. Serviciile secrete se afla in spatele protestelor din zilele de 10 august”

politica

Constantin Ciprian Manoliu, presedinte al unui partid care pretinde ca ii reprezinta pe romanii din diaspora, ii ataca violent pe cei care au participat la mitingul din 10 august din Piata Victoriei. Afirmatiile lui Manoliu a fost imediat preluate si rostogolite de propagandistii PSD.

Intr-o postare pe Facebook, Manoliu afirma ca „adevaratii promotori ai protestului de anul trecut si ai celui de ieri au fost partidele de opozitie sub comanda serviciilor, cu executanti inregimentati in #rezist”.

„S-au scremut toate televiziunile sa bage pe gatul populatiei si sa induca in mentalul colectiv ideea ca asa zisul „miting al diasporei” din 10 august 2018 a fost pasnic si ca reactia organelor de ordine a fost disproportionata si de condamnat.

Pentru reeditarea de ieri fusese anuntat de organizatorul ramas in off-side un numar de 250.000 de participanti.

Pana la inchiderea actiunii, televiziunile tot anuntau obsedant ca manifestantii continua sa soseasca in valuri.

Memoria digitala din 2018 si realitatea de ieri arata insa cu totul altceva si anume ca:

– pe 10 august 2018 in Piata Victoriei au fost atacuri violente asupra organelor de ordine dovedite cu imagini, fotografii si inregistrari de atunci;
– din diaspora au fost prezenti doar cateva sute, poate, de manifestanti neorganizati, care au incitat la violenta alaturi de ultrasii locali inainte si in timpul evenimentului;
– baza prezentei a fost data de radicalii #rezist din tara si de foarte multi participanti care au avut ca scop doar spiritul de haita insetata de sange;
– incitarea la violenta si continua inducere in eroare asupra faptelor reale petrecute la acea data a fost gestionata si pusa in practica prin manipulare, dezinformare, prezentarea mincinoasa a realitatii, limbaj vulgar si violent, virulenta si insistenta in principal de catre Rares Bogdan si apropiatii si adeptii lui de la Realitatea TV. Celelalte televiziuni i-au cantat in struna cu gura plina sau mai cu fereala;

Dupa ziua de ieri au ramas cateva adevaruri clare:

– fara participarea reala a ideatorilor si beneficiarilor mistificarii puse in act despre „mitingul diasporei”, prezenta a fost de sub 5% din cifra anuntata insistent de organizator si de televiziuni care au umflat din burta cifrele anuntate;
– in lipsa factorilor de incitare la violente prin manipulare si hiperbolizare a irealitatii nu au existat evenimente violente;
– adevaratii promotori ai protestului de anul trecut si ai celui de ieri au fost partidele de opozitie sub comanda serviciilor, cu executanti inregimentati in #rezist care in disperarea lor pentru a ajunge la fraiele puterii fac absolut orice sustinuti de o mare masa de gura casca abonati la circ;
– faptul ca cel care s-a anuntat drept organizator portavoce al diasporei a fost exclus pana si de la microfon de adevaratii organizatori si anume #rezist, a aratat ca nici ieri diaspora n-a avut vreo importanta sau vreun rost sau vreun amestec real;

Primul beneficiar al evenimentelor din 10 august 2018 a fost Rares Bogdan care a ridicat valul de ura prin mistficare, manipulare, dezinformare crasa si incitare la violente dupa care, prin abila viclenie de parvenit in afirmare, a incalecat acel val care l-a dus direct in Parlamentul European.

Al doilea beneficiar al minciunilor despre primul „miting al diasporei” la care „poporul pasnic a fost gazat” este Klaus Werner Johannis care prin aceleasi minciuni spuse continuu si sacadat despre „vointa diasporei si a poporului roman” i-a prostit pe cei care i s-au uitat in gura si l-au crezut cand a propus intrebarile stupide numite mincinos „consultare populara” peste alegerile europarlamentare.

Marele perdant al ambelor mitinguri este insa Diaspora.

Fara a participa la niciunul dintre mitinguri in numar relevant, Diaspora a ajuns sa fie perceputa de nestiutori, rauvoitori sau ignoranti cronici ca fiind tot una cu #diasporezist si vinovata pentru toate relele din tara ca e stiut demult… #capra bese iar oaia trage rusinea si pe deasupra „diaspora nu plateste taxe” in tara in care evaziunea fiscala e pe cale sa devina brand national cu portdrapel corporatist si larga participare populara.

Dar lasati-i pe toti neprietenii Romaniei sa se sfasie intre ei. Tara si Diaspora reala au altceva de facut”, a scris Manoliu pe Facebook.

Postarea lui Manoliu a fost rostogolita pe Facebook de Floriana Jucan, proprietara revistei Q Magazine si beneficiara a numeroase contracte pe bani publici, in special din partea administratiilor controlate de baronii Ionel Arsene si Marian Oprisan.

Manoliu spune ca este un constructor care lucreaza la Milano. El si-ar fi infiitat partidul in 2017. Si inainte de mintigul din 10 august 2018, el spunea ca „Partidul Diaspora Romana nu a fost, nu este si nu va fi niciodata #rezist sau #diasporezist si contesta asa-zisul miting al diasporei din 10 august 2018”.

Intr-un interviu pentru stiridiaspora.ro, site detinut de Bogdan Chirieac, Manoliu sustinea ca partidul sau are peste 5.000 de membri.

„In momentul acesta nu suntem inscrisi in lista operatorilor de date, acea faimoasa normativa europeana pentru protetia datelor, urmeaza sa se faca zilele acestea pentru ca ne-a iesit si codul fiscal, putem sa o facem oficial. Declarativ, sunt 5.000 de oameni. Se vehiculeaza foarte multe cifre care vorbesc de zeci de mii, dar sunt doar vorbe. Sa nu confundam grupurile de Facebook cu aderentii de miscare politica”, a sustinea presedintele PDR.

Iata si alte postari pe Facebook ale lui Manoliu in care ii ataca violent pe participantii la mitingul din 10 august.

Comentarii: