Un politist de la Rutiera din Bucuresti le-a venit de hac soferilor care voiau sa „fenteze coada”, intrand pe linia de tramvai: ”Intorci sau platesti amenda!”

news

politist, Rutiera, trafic, Bucuresti, intorci, amenda

Un politist de la Brigada Rutiera a devenit „eroul zilei“ pentru o parte dintre soferii blocati in aceasta dimineata in trafic in sona Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sarbu” din Bucuresti.

Toti soferii care au vrut sa „fenteze coada“, venind pe linia de tramvai si incercand apoi sa forteze intrarea pe banda de circulatie, s-au trezit trimisi inapoi. „Intorci sau platesti amenda! Hai!” le-a strigat politistul, vizibil enervat de atata impertinenta si lipsa de bun simt.

Zona respectiva este una dintre cele mai aglomerate din Capitala in aceasta perioada, dupa ce Podul Grant  fost inchis pentru reparatii, circulandu-se pe o singura banda. Astfel, traficul se blocheaza adesea la orele de varf, iar unii soferi cauta sa isi faca loc, recurgand la gesturi nu tocmai colegiale in trafic, mergand pe linia de tramvai.

Politistul venit in aceasta dimineata la fata locului le-a dat soferilor nedisciplinati o lectie si, desi ii putea trage pe dreapta si sanctiona pe cei care circulau astfel si care fortau apoi intrarea pe banda de circulatie, le-a facut semn sa intoarca si sa reia coada de masini, dar pe banda de trafic, scrie StiriDiaspora.

„Bravo, esti eroul zilei!“, i-a un sofer care a filmat si distribuit scena pe Facebook politistului care dirija traficul, disciplinandu-i pe soferii grabiti si obraznici.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: