news

Un politist din Arad a batut o pensionara de 70 de ani. IPJ Arad: „Institutia noastra se disociaza de asemenea comportamente, care vor fi sanctionate”

O femeie din varsta de 70 de ani a fost agresata in Piata Catedralei din Arad. Politistii au descoperit cu surprindere ca agresorul este chiar un coleg de-al lor.

„Politistii aradeni au fost sesizati in data de 4 mai a.c., despre faptul ca o septuagenara din Arad ar fi fost agresata de un barbat, in zona Piata Catedralei.

Din cercetari, s-a stabilit ca, in ziua de 16 martie a.c., un barbat de 46 de ani, politist in cadrul I.P.J. Arad, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi lovit femeia in cauza.

In urma sesizarii institutiei noastre, conducerea a dispus cercetarea disciplinara a politistului, in vederea luarii masurilor legale.

Totodata, victima a depus plangere prealabila la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad, fiind inregistrat dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente, cercetarea fiind coordonata de procurorul de caz.

Institutia noastra se disociaza de asemenea comportamente, care vor fi sanctionate”, a anuntat IPJ Arad.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

3 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

O oră ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

3 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

3 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

4 ore ago