Un politist din Pantelimon s-a spanzurat in padurea Pustnicul. De ce a recurs la acest gest

news

Suceava: Un sofer a pulverizat spray paralizant intr-o masina cu adulti si copii

Un politist din Pantelimon (Ilfov) a fost gasit spanzurat in padurea Pustnicul. El suferea de depresie, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

„La data de 18 iunie a.c., in jurul orei 14:25, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de catre o femeie cu privire la faptul ca sotul ei, in varsta de 43 de ani, a plecat cu autoturismul la aceeasi data, in jurul orei 8:30, de la domiciliul din orasul Pantelimon, si pana la ora apelului, acesta nu s-a mai intors acasa.

Imediat Politistii orasului Pantelimon au efectuat verificari, context in care au descoperit autoturismul barbatului in padurea Pustnicul.

In continuare politistii au efectuat cautari si scotociri in zona respectiva, imprejurare in care, l-au descoperit pe barbatul respectiv, spanzurat de un copac.

In cauza s-a relationat cu medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Ilfov, care s-a deplasat la fata locului pentru efectuarea activitatilor din competenta.

Cazul a fost preluat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov, care efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a anuntat IPJ Ilfov.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: