Un popa rus sfinteste un avion de lupta. Numeroase ironii: „Ah, deci cu apa sfintita au stropit drona americana”

externe

Fotografie virala pe retelele de socializare cu un preot din Rusia care sfinteste un avion de lupta. Imediat au aparut numeroase ironii din intreaga lume.

Fotografia a fost postata pe pagina Battle Machines si a adunat comentarii ironice din intreaga lume.

Iata cateva dintre comentariile cele mai apeciate, scrise in limba engleza:

Ah, deci cu apa sfintita au stropit drona americana…

Acum stiu ca dronele americane se tem de apa sfintita.

Rusia: Avem a doua cea mai mare armata din lume. De asemenea, Rusia: Ah, da, acest avion are nevoie de reparatii, lasati-ma sa-mi aduc galeata cu apa sfintita

Porniti motorul imediat!

Citeste si: Rusii anunta ca au depistat drona Reaper: „Este la 60 km de Sevastopol, la o adancime de 900 m”. Au trimis mai multe nave in zona

Specialistii din cadrul armatei ruse au reusit sa localizeze drona americana MQ-9 Reaper doborata in Marea Neagra, pe 14 martie, a anuntat publicatia rusa sevastopol.su. Drona ar fost gasita pe fundul marii la 60 de kilometri de Sevastopol, la o adancime de 850-900 de metri.

Informatia ar proveni de la o sursa proprie apropiata Ministerului rus al Apararii, familiarizata cu detaliile operatiunii.

„Un robot subacvatic a coborat pe fundul marii si a detectat MQ-9 Reaper la o adancime de aproximativ 850-900 de metri. Ramura de adancime a gazoductului South Stream trece nu departe de aceasta zona”, a declarat sursa.

Potrivit acesteia, o nava de razboi rusa se afla in prezent  la suprafata apei in zona in care a cazut aeronava americana. De asemenea, este pazit si perimetrul zonei in care s-a prabusit drona.

„Adancimea la care se afla drona este  considerabila. Pentru a efectua ascensiunea, ar trebui sa se foloseasca mijloacele utilizate la ridicarea submarinelor scufundate la mare adancime”, a declarat sursa pentru publicatia rusa.

Specialistul a declarat  ca Ministerul rus al Apararii este interesat de electronica interna a dronei, precum si de motorul acesteia. El a precizat ca nu este exclus un scenariu in care fortele americane sa incerce sa distruga drona cu mijloace proprii inainte ca aceasta sa se ridice la suprafata.

Oficialii ucraineni remarca o „activitate atipica a Rusiei” in Marea Neagra, relateaza ziarul Ukrainska Pravda, citand purtatorul de cuvant al comandamentului de sud al tarii.

Natalia Humeniuk a declarat ca in prezent sunt stationate 20 de nave rusesti in aceste ape, inclusiv patru purtatoare de rachete. Numarul navelor inseamna ca un maxim de 28 de rachete ar putea fi echipate pentru lansare, potrivit lui Humeniuk.

Vorbind la televiziunea nationala, ea a declarat: „Monitorizam cu atentie gruparea navala din Marea Neagra si actiunile inamicului. A fost inregistrata o activitate atipica si un numar atipic de grupari de nave. In prezent, exista 20 de unitati in Marea Neagra, inclusiv patru purtatoare de rachete, 28 de rachete, cel mult, pot fi echipate pentru lansare.”

Humeniuk a remarcat ca toate navele sunt imprastiate, ceea ce ar putea insemna ca navele rusesti incearca sa gaseasca epava dronei americane doborate recent de avioanele rusesti.

SUA au declarat ca drona care s-a prabusit in Marea Neagra, dupa ce s-a intalnit cu doua avioane de vanatoare rusesti, nu ar putea furniza informatii de valoare in cazul in care Moscova ar incerca sa ii recupereze epava.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: