Un primar din Cluj a mancat zapada ca sa-si scada alcoolemia. Politistii aveau un „etilotest defect”

news

Alexandru Livescu

Primarul din Maguri Racatau (Cluj), Alexandru Livescu, a mancat zapada in speranta ca va scapa de alcoolul din sange dupa ce a produs un accident in noaptea de 3 spre 4 februarie, relateaza presa locala.

Politistii din Floresti l-au testat pe primar abia dupa trei ore de la producerea accidentului. Politia Cluj anunta ca politistii care au venit initial la locul accidentului aveau la ei un etilotest defect.

Primarul Livescu a fost testat la ora 5.22, iar accidentul a avut loc la 2.50. Dupa trei ore mai avea 0,12 grame alcool. Politistii implicati in acest caz sunt anchetati pentru a se stabili ce s-a intamplat, relateaza Stiri de Cluj.

„A fugit de la locul accidentului. Apoi a luat un medicament si a inceput sa manance zapada ca sa isi revina”, a relatat soferul a carui masina a fost lovita de primar

”Mirosea foarte tare a alcool si mergea in zig-zag, pe drum. Eu m-am intors inapoi la masina. Dupa aproximativ zece minute, primarul a revenit la masina si a luat ceva, mi s-a parut un medicament. Dupa ce a venit politia la fata locului, a aparut si primarul. Mirosea foarte tare a alcool, acest fapt fiind observat si de politisti”, a mai povestit localnicul din Maguri.

Localnicul a mai relatat ca echipajul de politie a ajuns la locul incidentului, abia dupa 90 de minute.

”Dar din cate am vazut domnul Primar Livescu Alexandru dupa ce a luat medicamentul isi revenea vazand cu ochi. Pana cand am ajuns la Sectia de Politie Floresti, domnul Livescu Alexandru era altul. Nu mai parea asa beat, isi revenise foarte mult. De cand am avut accidentul pana a ajuns la Politia din Floresti, au trecut peste trei ore”, a mai relatat localnicul pentru Foaia Transilvana.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: