Un primar PSD injura si SCUIPA o femeie de 64 de ani, asezata in genunchi: „Tampita dracului. Mori!”

politica

Primarul PSD al comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a injurat si scuipat o femeie in varsta de 64 de ani care venise la Primarie sa ii solicite ajutorul. 

“Tampita dracului. Du-te si te sinucide. Mori. O proasta. Du-te in … acasa de aici. Du-te-n … ma-ti!”, i-a spus primarul femeii, care se asezase in genunchi. Pentru ca nu ar fi prima data cand este supusa la asemenea tratament, batrana s-a plans copiilor ei, aflati in strainatate, care i-au procurat o camera video de mici dimensiuni si l-a filmat pe primar, scrie Obiectiv de Suceava.

Acesta nu pare sa se lase impresionat de rugamintile batranei, pe care o injura ca la usa cortului si ajunge chiar sa o si scuipe. Maria Tretiag a precizat ca este supusa la un asemenea tratament de mai mult timp, insa nici macar sotul ei nu a crezut cele spuse.

Femeia,  bolnava cu handicap cardiac si locomotor, a povestit ca primarul Gheorghe Fron se razbuna pe ea si pe sotul ei, dupa ce in trecut au refuzat sa comploteze impotriva fostului primar Petru Voda, care intre timp a decedat din cauza unui atac vascular cerebral.

In primavara anului trecut, Maria Tretiag si sotul ei Valerian, care lucreaza ca asistent la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Sasca Mica din comuna Cornu Luncii, au fost evacuati din cladirea fostului dispensar din Cornu Luncii, cea mai veche constructie din localitate. Ei au primit o locuinta sociala intr-un bloc din Cornu Luncii, insa apartamentul oferit familiei Tretiag era o adevarata ruina. Peretii erau distrusi, pe jos nu erau podele, in interior fiind doar un WC si o cada.

„Am fost evacuati din fosta noastra casa si trimisi intr-un aparatament fara lumina, fara nimic, o locuinta nelocuibila”, a povestit Maria Tretiag. Femeia a povestit ca a incheiat un contract cu primaria prin care urma sa li se deconteze lucrarile facute la apartament din chiria ce urmau sa o plateasca, insa acest lucru nu a mai avut loc deoarece batrana prin prisma handicapului avut este scutita de la plata taxelor, inclusiv a chiriei aferente.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: